Yay! Lucas har fået nyt trælegemad i fødselsdagsgave OG det er på tilbud

Sponsoreret
IS HER // Pizza HER // toaster HER (har selv malet den) // Morgenmadssæt, det i kurven HER

Lucas har altid leget meget med sit køkken, men han er blevet endnu mere interesseret i det nu, efter at det har fået en make-over og han har fået nyt legemad. Han manglede egentlig rigtig meget noget godt trælegemad, da det han havde før primært var af plastic og det gad han ikke at lege med. Mig og farmand købte en træ-pizza med fyld og slicer til ham i fødselsdagsgave hos barnetsverden.dk. Det er en virkelig skøn webshop, hvor der er en masse fine kvalitets-trælegetøj med fokus på at udvikle og stimulerer de små fra 0-6 år, med fokus på at . De har tilbud lige nu, i anledning af at ejerne lige har fået en lækker lille dreng og det fejre de med fødselsdagsrabatter på et stort udvalg af produkter. Blandt andet får man 20% på legemad fra Le toy van, der er pizzaen fra og vi siger jo ikke nej til et godt tilbud, så det skulle selvfølgelig klikkes hjem! Is'ene som Lucas havde i forvejen er fra samme mærke, dem er han rigtig glad for og de er helt klart pengene værd. Barnets Verden har deres lager en lille køretur fra hvor vi bor, så vi valgte at afhente pakken derude. Ud over Pizzaen købte vi også lidt andre fødselsdagsgaver til ham derfra og det hele var pakket super fint ind da vi hentede det, hvilket er god service og et stort plus i min bog.

Lucas elsker at lave mad i sit "nye" legekøkken og bruger også meget tid på at sidde på sin lille stol ved sit lille bord, og skærer frugter ud, spise is, koge æg og slice pizzaen ud i stykker. Vi er meget glade for legemaden vi har fra Le toy van og Hape, da begge mærker har kræset for detaljerne og sørget for at legemaden ser forholdsvis ægte ud. Det er et stort plus at der følger en kniv og pizza-slicer med i de to sæt Lucas fik i fødselsdagsgave, da han bruger lang tid på at skære ud, servere maden og sætte det sammen igen. Han deler selvfølgelig ud til alle der vil smage på det lækre mad han har kokkereret, nom nom det smager godt! :-D Sættet med frugter, mælk, juice, æg, brød osv. har han fået i fødselsdagsave af barnetsverden, og dermed er dette indlæg sponsoreret. Alle holdninger og ord er dog mine helt egne og de havde fået en anbefaling med på vejen anyways. :-)

(fortsættes under billederne)

Der er 20% på Le toy Van lige her. Tilbuddet gælder til og med den 18/9-16 så det er ved at være sidste chance. Morgenmadssættet (alt der i indkøbskurven) er også på udsalg lige her. Det er alt legemaden faktisk, du kan se det store udvalg her, men jeg ved dog ikke hvor længe tilbuddet gælder. Der er generelt bare mange gode tilbud hos barnets verden til de små, så hvis du også mangler legemad eller andet trælegetøj til din baby eller tumling, kan jeg varmt anbefale at tage et kig. Ud over at der er mange gode tilbud lige nu, får man som sagt også gratis gaveindpakning og så er der 100 dages gratis retur hvor de betaler for fragten. :-)

I går havde vi besøg af Lucas Bedstefar, Bedste og mine 3 mindre søskende, for at fejre hans fødselsdag. Det var en super hyggelig eftermiddag og aften, hvor vi sprængte vores maver med pulled pork burgere og den berømte ''instagram-kage''. med browniebund og massere af jordbær, blåbær og forskellige chokolader. Lucas og Moster Maria havde alligevel mere plads i maven, så de legede med Lucas nye legemad og det kom der der de her skønne billeder ud af.<3

Alt legemaden på bordet kan findes på tilbud hos Barnets verden.

Tak fordi du læste med. God lørdag til du og dine loved ones!

 

Synes godt om

Kommentarer