Wooow! 20% på alt inklusiv udsalg hos den bedste børneshop .

Lirumlarumleg har fødselsdag og dét skal fejres! Derfor giver de 20% på HELE webshoppen OGSÅ varer der i forvejen er nedsatte. Lirumlarumleg er en af mine absolute yndlingsbutikker når det kommer til legetøj og lækkert interiør til børneværelset og dét er jeg ikke alene om, for i 2015 vandt de årets børnebutik hos børnibyen. Man kan finde alverdens ting til de mindste og helt op til 10 års alderen, udvalget er fantastisk! Du finder mange af de populære brands og kendte produkter, men der gemmer sig også nogle anerledes og finurlige ting på siden og dét er jeg også pjattet med.

Lirumlarumleg har netop skudt gang i deres store fødselsdagskampagne. Du får nemlig 20% på ALT i webshoppen med koden "HURRA11" men vær hurtig, den gælder kun i dag og i morgen.

DET GÆLDER OGSÅ VARER DER ALLEREDE ER NEDSATTE. Se hele udvalget på HER Jeg har samlet nogle af mine favoritter. En del af tingene har Lucas allerede og nogle står højt på ønskelisten, blot i andre farver. :-) 
URO // FOLDEMADRAS //  SENGERAND // SENGEHIMMEL //SENGERAND // LIGHT BOX //  VOKSIPOSE // DESIGN LETTERS  // MIFFY LAMPE//

Alle nedenstående sager er fundet i udsalgs kategorien hvor der er op til 60% rabat. Husk at de 20% kommer oveni med koden ''HURRA11''

Indeholder affiliate links. 

Synes godt om

Kommentarer