Weekendplaner og Lucas vinterstøvler med 40% 

Dagene flyver afted og jeg glemmer at få opdateret bloggen. Det bliver i hvert fald ikke gjort så ofte som jeg gerne vil. Det ærger mig, for jeg vil så gerne dele mine oplevelser og gode kup med jer, jeg har så mange ideer til indlæg. Men det er heldigvis tiden og ikke motivationen der mangler, så det skal nok vende igen, når jeg (forhæbentligt) stopper som forsikrings-mødebooker den 1 marts. Jeg tæller faktisk arbejds-dagene ned og jeg lover jer at det er rart, at der snart skal ske noget andet og mere fleksibelt på den front. Der er lys for enden af tunnelen.

Heldigvis er det snart weekend, jeg glæder mig så meget hver gang det bliver fredag. Min gode veninde Alice kommer og spiser fredags-snolder og ser Disney og X-Factor i aften. Når Lucas er puttet, finder vi de store slik-skåle frem og så står der Greys anatomy på skemaet. Alice sendte dette billede til mig i går (det er mig der bliver kaldt for Dani, forresten) Facebook minder er altså sjove nogle gange, vi forstod at hygge på samme måde for 7 år siden!:-D Dette scenarie skal helt sikkert gentage sig i aften!
Jeg skal arbejde i morgen, lørdag, men kun i 4 timer, så det går heldigvis. Vi skal også være sammen med en dejlig veninde lørdag aften, så på trods af ekstra arbejde, glæder jeg mig til en kanon weekend. Rúni skal arbejde om natten begge dage, så det betyder at der skal tøse-hygges for fulde gardiner, når Lucas er lagt og manden er kørt på arbejde. <3  Søndag vil jeg lave noget med Lucas, jeg overvejer kraftigt en tur i svømmehallen, det er for længe siden vi har været dér.

Jeg har da heller ikke fået vist Lucas vinterstøvler, vi er så glade for dem, kvalitet og design er i top og det er altså vigtigt, at man kan vide sig sikker på at strømperne er ikke er våde, efter en tur i sneen eller på legepladsen her i vintermånederne.  De er nemlig helt vandtætte, af ægte læder og holder fusserne varme. Og så er jeg vild med pynte-snørebåndene. De kan hittes med 40% rabat HER.. (de sorte er på lager i str. 24-33 men der står at der ikke er mange af hver str, så man skal vidst være hurtig)

Vi skal have dem igen til næste vinter! :-) Nu må der gerne snart komme mere sne, så vil kan kælke og bygge grimme snemænd!

Rigtig god weekend og tak fordi du læser med! <3

Indeholder affiliate. 

Synes godt om

Kommentarer