Weekend på Sjælland og vores planer til jul 

Outfit detalis (affiliate) // støvler HER // jakke HER // bukser HER
//hue HER

En del af min svigerfamilie bor på Sjælland og da det er min mors "tur" til at have os på besøg juleaften, skal vi naturligvis et smut forbi Omma og Abbe og julehygge, udveksle gaver osv. i løbet af julemåneden.

Vi har mange aftaler, arrangementer osv. vi skal i december, så det har knebet med at finde en weekend der kunne passe os alle. Jeg skal også arbejde mellem jul og nytår, vi havde ellers planlagt at tage afsted i juledagene, men juleaften falder så uheldigt i år, at jeg nærmest ikke har juleferie, øv altså! Derfor tog vi en spontan beslutning i mandags og bookede færgebilleterne, så vi var sikre påat det blev til noget, inden kalenderen skriver 2017.

Lucas glæder sig helt vildt og de seneste dage har han snakket rigtig meget om at vi skal besøge Omma og Abbe og ikke mindst om at vi skal ud og sejle med færge. Jeg elsker at han er blevet så stor, at han forstår og ikke mindst kan glæde sig til sådan nogle ting. Lille store skat <3

Vi bliver altid hygget rigtig godt om hjemme hos svigermor, der er en afslappet stemning og så har de en stor have og de bor tæt på skov og strand, så der er også rig mulighed for at lege udenfor og gå nogle gode ture i det smukke vintervejr. Runis søster og vores nevø Anakin kommer også i weekenden, det bliver så pisse hyggeligt altså! Lørdag skal vi spise julemiddag med gås, det er dejligt at vi gør det, på trods af at vi ikke kan være sammen juleaften.

Vi har 4 hold forældre der gerne vil se os i julen og hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg faktisk lidt imod det her med flyvende juletraditioner. Det er en af ulemperne ved at være delebarn og ikke mindst finde sammen med en mand, der har samme familiesammensætning. Jeg vil gerne skabe vores egne juletraditioner, imens Lucas vokser op, så vi også undgår al den stress med, hvis tur det er til at holde jul, rejse i julen, transporterer gaver osv. Jeg glæder mig til at vi får vores eget hus en dag, så vi selv kan invitere hele vores dejlige familie hjem til os juleaften. <3

Fotokredit Kenneth Stigers / @stuffbystigers (ikke spons)

Synes godt om

Kommentarer