Weekend og lidt nyt på væggene 

Det er søndag og weekenden har været længe ventet herhjemme. Jeg er startet på arbejde for 2 uger siden og det har været virkelig hårdt og lidt af en omvæltning, at være en fuldtidsarbejdende mor og mit hoved og min krop er så træt, når jeg kommer hjem fra arbejde kl. 17. Så skal der laves mad, ryddes op, leges med Lucas og så skal han bades og gøres klar til natten, så når jeg ligger mig ved siden af ham når han skal puttes, er jeg selv så træt at jeg også falder i søvn. Generelt mangler jeg flere timer i døgnet, men sådan er det vidst bare, når man skifter studielivet ud med et fuldtidsarbejde. Hvordan det kan være at jeg har gjort det, skal der nok komme et uddybende indlæg om en dag, men det er også derfor at der er lidt stille på bloggen for tiden. 

Jeg føler også at jeg mangler tid med Lucas, så weekenden er dedikeret til Lucas-og-mor-tid, imens farmand arbejder nattevagt i de her dage. I går havde vi en tøffe-hygge-dag herhjemme og så kom min veninde Lotte på besøg efter aftensmaden. I dag er også uden planer og jeg elsker det! Det giver plads til hygge og spontanitet. Lige nu sover banditten til middag og når han vågner, tager vi på tur til naturlegepladsen og så skal der plaskes i vandpytter til den helt store guldmedalje. Jeg ville have været på Dokk1 i Århus og lege, men de lukker åbenbart allerede klokken 16 i weekenden. Så nu er plan B at vi tager på regnvejrs-tur og dét kan da også noget.☔️  

Jeg har forresten også fået hængt mine nye plakater fra Livink op. De har så mange fine plakater, at det var helt umuligt at vælge??

Plakaten øverst har jeg hængt op i stuen, jeg synes simpelthen at den er SÅ fin. Den minder mig lidt om de der mælkebøtter man kan puste ud. Der er også blevet skiftet ud i plakaterne på Lucas værelse, det kan give helt nyt liv i indretningen at skifte en plakat ud. :-) 

De har SÅ mange smukke, sjove og seje plakater hos Livink, men der er også plakter med vigtige citater og budskaber. Kvinderne bag shoppen, er simpelthen så søde og kreative. Du kan se alle deres plakater her, som sagt er det helt umuligt at vælge!  

Lige nu får man 2 stk. A4 plakater med når bestillingen er over 449.- man kan vælge mellem disse 4 pakker; 

Her kan du se hvordan jeg har brugt plakaterne fra Livink i indretningen på Lucas værelse. :-)

Synes godt om

Kommentarer