Weekend og fødselsdagsfejring

Lucas Omma og Abbe (mine svigerforældre) var på overnatning hos os fra fredag til lørdag, så vi kunne fejre Lucas fødselsdag. Han fylder 2 år på torsdag, men både Rúni og hans mor skal arbejde næste weekend, så det gav mere mening at tage forskud på festlighederne.

Vi holdt fødselsdag (Part 1) i fredags, hvor Omma, Abbe, Mormor, Moster og Onkel kom på besøg for at fejre ham. Vi fik boller, kakao og lagkage om eftermiddagen, aftenens menu stod på hjemmelavede burgere med Pulled Pork og til dessert havde jeg bagt en møg-lækker dumle-brownie og pyntet den med jordbær, blåbær og en ordentlig røvfuld chokolade. Kagen blev bagt med inspiration fra denne opskrift. Opskriften skulle være til 12 personer og der er stadig noget tilbage, så mig og manden har planer om at fortærer resterne i aften. Haps!

Jeg havde lidt problemer med planlægningen, fordi jeg ikke havde tænkt over, at ovnen var fyldt op med Pulled Pork der skulle langtidsstege h-e-l-e fredagen og ovnen dermed ikke kunne bruges til bagning. Så jeg måtte i gang med at bage torsdag aften klokken 23, jeg er heldigvis B menneske og arbejder bedst om aftenen, men det var alligevel ikke lige drømmmeschenariet. Jeg fik bagt kage, burgerboller, veganske boller til min bror og glutenfri boller til min søster. Da jeg skulle til at bage de almindelige fødselsdagsboller, var jeg løbet tør for mel og havde kun nok til en halv portion og der var jo ikke rigtig mulighed for at smutte ud og købe ind midt om natten. Der var heldigvis boller nok boller alligevel, så det gik. :-)

I går hyggede vi os med Omma og Abbe, inden de skulle med den sidste færge hjem. Om aftenen trængte Rúni og jeg til at hygge os og se en god film, men Lucas ville bare ikke sove, så den plan gled i vasken. Lige for tiden kæmper vi lidt med at komme ind i en helt perfekt rytme. Vi håber at det snart lykkes, men han er sku B menneske som sin mor og far og har været det lige siden han lå inde i min mave og lavede spilopper hele natten. Lige så dejligt det er når han vil sove længe om morgenen, ja lige så træls er det selvsagt også, når han ikke vil i seng om aftenen.

I dag har vi bare haft hjemmehygge på programmet, det var tiltrængt med en dag dedikeret til søndagshygge, ovenpå et par dejlige dage med gæster og fart over feltet. På torsdag og lørdag får Lucas gæster igen, så vi har noget at se til - men det er jo heldigvis smadder hyggeligt! Forleden delte jeg hans ønskeliste og når vi er færdige med at fejre ham, skal jeg da nok lige give en opdatering på gavehøsten. Vores Forkælede dejlige dreng. <3

Synes godt om

Kommentarer