Weekend 

Weekenden har været længe ventet, jeg kan virkelig mærke en forskel på mit energi niveau, efter at jeg er begyndt at arbejd. Jeg er ret træt når jeg kommer hjem kl. 17. Derudover savner jeg at have mere tid med Lucas og Rúni, så weekenden skal nydes til fulde, både hvad angår afslapning, kvalitetstid og hygge.<3 Vi har heldigvis ikke nogle planer, så der er plads til spontanitet og vi kan gøre lige hvad vi har lyst til. I dag står den på tiltrængt hjemmehygge med dyner og tegnefilm i sofaen. Der skal også leges en masse og ryddes op herhjemme og senere i dag, kommer min veninde på besøg. Vi hygger os altid helt vildt meget, vi plejer at få det tilpasset så hun kommer, når Rúni skal på nattevagt. Så kan vi tøsehygge som i de "gamle dage" med tonsvis af snolder og serie til langt ud på natten. Lige nu er vi i gang med Dichte, det er så urealistisk hvor meget drama hun oplever her i lille Århus, men det er nu meget sjovt at se alligevel. 

Mange af vores weekender er fuldt booket indtil jul, så jeg nyder at denne weekend bare foregår i vores eget tempo. Jeg glæder mig nu også til december, julehygge og diverse arrangementer, særligt nu hvor Lucas er så stor, at han forstår alt hvad der sker omkring ham. Han ved i hvert fald godt hvem julemanden er og i går da vi var i Bilka sagde han "snart jul, julegaver af julemanden". :-) 

Nissen flytter ind den første søndag i advent og det bliver så sjovt at se, hvordan han reagerer på dens drillerier og pakker. Sidste år var han allerede meget bevidst om, at der kom en gave i sokken hver morgen og jeg tror bare, at begejstringen i år bliver endnu vildere! Flytter Nissen også ind hos jer til jul? 

Tak fordi du læste med, nyd weekenden! <3

Synes godt om

Kommentarer