Vores nye lampe fra Fatboy

INDEHOLDER REKLAME FOR FATBOY

Forleden dag modtog vi en ny lampe, som jeg har gået og sukket langt efter i noget tid. Vi har manglet en smuk og dekorativ lampe til det ene hjørne i vores stue og endelig fandt vi den helt rigtige.

Vores nye lampe er fra det Hollandske brand Fatboy, som jeg i årevis har forbundet med store sækkestole man rigtigt kunne flyde i. Men for lidt tid siden fik jeg øjnene op for, at Fatboy er meget mere end lækre sækkestole. I dag finder man også parasoller, sækkestole, tæpper, hundesenge og meget mere i Fatboys sortiment. Vidste I, at de også laver de fedeste lamper, der kan bruges både ude og inde. ? Vores nye lampe hedder Spheremaker og den kan fåes i alverdens farver. Man kan også vælge om der skal være 1,3, 6 eller 9 Sphere på lampen, så den kan altså designes præcis som det ønskes. Vi overvejede at vælge lampen i forskellige farver, men besluttede til sidst at alle sphere skulle være i farven Taupe. Den er tidsløs og klassisk og jeg er sikker på, at jeg aldrig vil blive træt af den. Jeg legede også med tanken om at vælge den med 6 Sphere, men hver kugle måler 25 cm. i diameter, så den ville nok blive en anelse for stor til vores stue. Nu er lampen kommet op at hænge og den er bare så smuk og lyser rigtig fint op. Der følger en fjernbetjening med, så man kan sidde i sofaen og skrue op og ned for lysstyrken - det er da ret smart og noget elektrikeren herhjemme er fan af. Vi mangler bare lige at købe nogle lister til loft-ledningen og så skal jeg nok vise nogle helhedsbilleder af vores stue, hvor lampen nu hænger så fint i tv-hjørnet. I kan se de forskellige farvemuligheder på Sphere hos Fatboy lige HER. Den model vi har valgt med 3 sphere koster 1869.- Hvad synes I, er de ikke bare helt vildt flotte? :-)
     
  • Bolig

Synes godt om

Kommentarer

kathrine johansen,
Det er virkelig en super flot lampe og kan godt lide der er tre i en, super fint søde <3 http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk
Connie,
Den er rigtig fin lige til pass med 3 stk. Ikke så galt med en elektrikker i huset
connierj@mail.dk
hvor er den fin! Jeg troede ikke fatboy lavede sådanne produkter, jeg har kun kendskab til deres sækkestole :-* <3
www.blogbycc.dk/
Ann
,
Hej. Er du stadig glad for din lampe? Overvejer nemlig at købe en. Syntes det er noget så svært at finde lamper til stuen. Her kommer lige et svært spørgsmål: Hvor meget lys giver den?