Vores lækre lørdag[caption id="attachment_1143" align="alignnone" width="1114"]
Et billede min søde Faster har taget af de fine kager.[/caption]

Vores lørdag er blevet brugt i Randers, hvor vi har fejret min søde kusines 10 års fødselsdag. Hun er meget dygtig til at bage, så hun havde naturligvis arrangeret at vi skulle medbringe forklæder og elpisker og så stod der ''Den store bagedyst'' på programmet. Vi blev delt op i 4 hold, der skulle kæmpe om at lave den flotteste lagkage. De blev bedømt på smag, snit, kreativitet og udseende. Min faster gik og filmede og da der var gået en time blev der sagt at vi skulle træde tilbage fra vores køkkener. Det var så gennemført! Mit hold vandt prisen for den pæneste lagkage, selvom jeg ikke kan tage æren for det. :-D Det var den sorte halloween kage, synes også at den er ret gennemført, men det var de jo alle sammen!

Vi lavede faktisk samme konkurrence da vi holdt børnefødselsdag for Lucas, der var ambitionerne dog ikke helt så høje og der var gjort meget mere ud af det i dag. Det kan virkelig anbefales at lave sådan en lagkagekonkurrence, det er så skægt for gæsterne og sådan nogle konkurrencer er altid sjove når man er til fødselsdag eller lignende fester, så bliver man rystet sammen på en lidt anden måde.
Det har været en rigtig dejlig dag med familien! Lucas nød det også til fulde, der var en stor legeplads og så ser han jo meget op til børn der er lidt stører end ham selv, så særligt min kusine Alberte der havde fødselsdag, blev taget i hånden mange gange, det var ret sødt. De to var også ude og lege sammen, jeg elsker at han har en alder nu, hvor han godt kan (og vil) lave nogle ting og udforske verden uden at mor og far nødvendigvis skal være med på sidelinjen. :-)Nu er manden suset afsted til træning og imens nyder jeg lidt Daniella-tid, med computeren og bloggen i skødet. Love it. Når han kommer hjem skal der ædes blandselv slik og sættes en film på, så det har alt i alt været en rigtig god lørdag!

Tusind tak fordi du læser med. <3

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

Synes godt om

Kommentarer