Velkommen indenfor hos Lucas og mor

Hej med dig og varmt velkommen her på mit splinternye domæne! Det gør mig glad, som at spise sorbetis på en varm solskinsdag, at du har klikket dig herind for at læse med!:-)

Jeg har gjort mig mange overvejelser omkring tilblivelsen af denne blog. Jeg har nemlig blogget før, som den ene halvdel af www.banditterne.com, hvor min veninde og jeg i fællesskab berettede om personlige bekendelser og delte vores bedste tips og billige fund med vores medmødre. Sandheden er, at jeg blev lidt træt af at blogge, fordi vi var to om at drive den og det derfor indebar aftaler om, hvornår et blogindlæg skulle udgives. Det stoppede langsomt med at være sjovt for både min veninde og jeg i længden og derfor trak vi stikket for et halvt år siden.

Ønsket om mit eget lille univers, hvor jeg kankommunikerer ud til jer, med lidt mere plads til rådighed end på Instagram, presser så meget på nu, at jeg er nødt til at kaste mig på hovedet ud i det. I frit fald. Det er lidt (meget) nervepirrende, men også skide spændende at være ''tilbage' som blogger'' og jeg håber bare sådan, at i vil tage godt imod den.

På min blog vil jeg skrive om lige præcis det jeg har lyst til og brænder for - når jeg har noget på hjertet. Jeg vil ikke love at der kommer indlæg hver dag, min familie kommer i første række, sådan må det være, hvis jeg skal have hjertet 100% med og bevare en vis kvalitet i indlæggene.

Kort og godt vil jeg blogge om hverdagen hjemme hos ''Lucas og mor'' så derfor er det selvfølgelig også navnet på min nye blog. Det er også det navn jeg går under på Instagram, et navn jeg identificerer jeg mig temmelig godt med. :-)

Du kan læse mere om os i dette indlæg.

Mange gange velkommen til og af hjertet tak fordi du læste med.

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

Synes godt om

Kommentarer

Henriette,
Velkommen tilbage 😊
blondinemor.dk
Daniella Elton,
Tusind tak Henriette, fedt at se dig her <3 😊
lucasogmor.dk
Tina,
Spændende.. Følger med på IG og selvfølgelig vil jeg også læse med her 😊 Er skønt at følge andre mødre og læse om deres hverdag 😊
www.fuldtidsmor.dk
Daniella Elton,
Hvor er det dejligt at du vil følge med 😊
lucasogmor.dk