Tobias | 1 måned gammel

Tiden flyver afsted og nu er mindsteguldet 1 måned. Det er vanvittigt så hurtigt dagene er gået! Folk lyver altså ikke når de siger, at det går hurtigere med barn nr. 2. Jeg må huske at nyde min lille baby, for før jeg får blinket med øjenene er barslen jo slut og den tanke kan jeg ikke rigtig bære lige nu.

Tobias har også fart på, der er en der vil frem i livet. Han blev vejet i forgårs, hvor vi lige tog et smut forbi åbent hus hos sundhedsplejersken. Vi havde nemlig på fornemmelsen, at han var vokset meget og det havde vi helt ret i. Sundhedsplejersken var imponeret over hans flotte vækst.

Han er vokset 1528 g. og 5 cm. siden fødslen.

Han vejede 3542 g. og 53 cm ved fødslen, nu vejer han 5070 g. og er 58 cm. Vi fuldammer, det er vildt hvad kroppen kan. Han er da også glad for at amme, men han spiser hurtigt og slipper brystet når han er mæt. Han ligger altså ikke og “hygger” længe med babsen, på samme måde som Lucas gjorde. Så det overrasker mig lidt, at han alligevel tager så godt fra.

Vi kæmper stadig med at få ham til at bruge sut, han vil hellere have den ægte vare. Det tog Lucas 7 måneder at lære at bruge sutten, han brugte mig som sut i stedet og han havde altså et stort suttebehov. Vi vil gerne at Tobias også kan finde trøst og tryghed ved sutten og lære at falde i søvn med den. Så vi klør på og forsøger at give den flere gange hver dag, i håbet om at han begynder at gumle på den.

Vi ammer stadig en del gange om natten og han er jo også for lille til at have en fast rytme endnu. Lige nu følger vi bare ham og hans behov og det går jo super fint. Det første udviklingsspring ligger og venter, det skulle gerne komme i denne uge og jeg er spændt på, hvordan han reagerer på det. Bagefter begynder han at se verden på en ny måde, for eksempel begynder han AT SMILE bevidst. Det er noget jeg glæder mig meget til. Jeg kan huske fra Lucas hvor stort og givende det var, når man begyndte at få lidt igen fra sin lille elskede kødklump <3

Nætter med uafbrudt søvn og normale sengetider er altså stadig noget vi drømmer os til, men det er jo bare en fase #sigerdekloge. Jeg forsøger bare at nyde hvert et minut af denne magiske tid, hvor det tryggeste og bedste sted sted i verden, er at ligge tæt på mors hjerte!
 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Nikki Lund,
Nej, hvor er han bare lækker! 😊 Kram, http://nikkilund.dk
nikkilund.dk