Tilbageblik på 2016 og et fremtidskig på 2017

i dag skriver vi 2. januar og jeg tænker at det er hyggeligt, lige at tage et tilbageblik på året der er gået. 2016 har været et dejligt år, her er mine #bestnine fra Instagram i år fra sidste år.

2016 var først og fremmest året hvor Rúni blev udlært elektriker i februar måned, men alligevel valgte at gå i en helt anden retning, og fik arbejde som nattevagt på et bosted for psykisk syge. Det har både været godt og skidt, fordi det gav en masse fleksibilitet og ekstra tid sammen da jeg studerede men da jeg begyndte at arbejde, har det også resulteret i at vi har skæve arbejdstider og nogle dage kun ser hinanden få timer i døgnet.

Den 1 april blev jeg narret af vuggestuen, der skrev på døren at de havde fået væglus og man derfor skulle tage de blå plastic fusser på hovedet (dem man tager udover våde sko. Det blev der grint meget af og jeg fatter stadig ikke, at jeg hoppede i den prank med begge ben. Haha.

2016 var året hvor vi var på vores aller først ferie sammen. Turen gik til Tyrkiet og vi havde en fantastisk uge, hvor vi brugte det meste af tiden i poolen. Åh jeg glæder mig til, at vi skal rejse igen.

Min blog så også dagens lys i 2016. Jeg er ret stolt af mit lille domæne og er så ked af, at overskuddet ikke er der lige nu, til at opdatere den flere gange ugentligt, som jeg så gerne vil. Tak til jer alle fordi i læser med herinde, det betyder sku meget for lille mig. :-) Du kan læse mit aller første blogindlæg her.

Vi fik forlænget kontrakten i vores lejlighed, den løber for 1 år ad gangen og vi var så glade for, at vi kunne blive boende. Vi har så søde naboer og Lucas går i den bedste vuggestue her i Tilst, så vi krydser fingre for at vi kan få den forlænget til 2018 også. :-D

Da sommeren var slut tog jeg en stor beslutning og droppede ud af min uddannelse som socialrådgiver, efter blot et enkelt år på skolebænken. Jeg er glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse, så jeg i stedet kan satse på at komme ind på min drømmeuddannelse. Efterfølgende fik jeg job som forsikrings-mødebooker, det er meget ensformigt og jeg glæder mig til, at jeg kan ligge det job bag mig, da det sluger meget af min energi.

2016 var også året hvor jeg besluttede mig for at komme i form. Jeg kom også godt i gang og fandt motivationen frem til at blive en sundere (og lidt lettere) udgave af mig selv. Desværre tabte jeg motivationen da jeg begyndte at arbejde, da jeg hverken havde tiden eller overskuddet til det. Æv! Jeg viste min mor krop frem på bloggen og jeg delte også billedet på insta og det endte med at blive mit mest likede billede, nogensinde.

Lucas fyldte 2 år i september, han havde en super god fødselsdag og blev fejret af flere omgange af både familie og venner. Han havde lækre snacks med i vuggestuen og til vores gæster lavede jeg den famøse "instakage" til vores gæster. Han er så heldig, at have de bedste personer omkring sig. <3 Han er for alvor gået fra at være baby til et rigtig barn, der snakker ørene af sine forældre, fiser rundt, kan/vil alt selv og har sine egne meninger og holdninger. Og så er han pisse sjov, sådan virkelig! Det er fantastisk og jeg elsker ham af hele mit hjerte! Lille store skat.

Der er også sket meget på hans værelse, der er fået fra babyværelse til drengeværelse. Blandt andet er han skiftet fra tremmesent til juniorseng og så har legekøkkenet fået en make-over. Jeg bliver nok aldrig førdig med at indrette og gøre det fint derinde. :-)

2016 er også et år, hvor manden og jeg har været på alt for få dates. Dét savner jeg at vi gjorde noget mere i og jeg håber, at der kan blive plads til mere kæreste-alene-tid i år. Det skal der sku, for jeg elsker når vi er ude, bare min bedre halvdel og jeg. <3 Her kan du læse lidt om en aften, hvor jeg både var på date med manden OG i byen, store sager!

Slutteligt blev det december, en måned der er fløjet afsted hurtigere end nogensinde. Vi fejrede jul hos min mor og Lucas havde en magisk julaften. Nu har vi lige fejret nytår, en aften der var mere stille og rolig end nogensinde, men som vi nød til fulde.

Nu ligger vi 2016 bag os, men minderne er gemt i vores hjerter.

2017

Nu er det spændende hvad 2017 har til os, men jeg satser på, at det også bliver et begivenhedsrigt år. Rúni søger job og skal snart være elektriker igen, så han kan bruge sin uddannelse. Hos mig selv skal der også snart ske noget nyt og jeg satser på at skulle tilbage på skolebænken til marts for at læse virksomhedsøkonomi på VUC, så jeg har sandsynlighed for at komme ind på mit drømmestudie. Jeg vil gerne tage en bachelor i markedsføring og digital kommunikation.

2017 skal også blive året hvor jeg kommer i form, det kan kkke blive ved på denne måde, hvor jeg ikke tager hånd om min krop. Jeg går ikke ind for nytårsfortsæt, men mit mål for året er alligevel, at jeg skal i gang. Ikke nødvendigvis i januar, men når jeg er klar. Der er lige nogle brikker der skal falde på plads, med vores nuværende job-situationer, før jeg kaster mig ud i det, så det ikke ender med at glide ud i sandet igen.

Derudover har vi planlagt at vi skal til Færøerne til sommer, så jeg kan se hvor Lucas og Rúni har sine rødder og besøge mandens familie og venner. Jeg glæder mig så meget.

2017 | vi er klar til dig!

Indeholder affiliate

Synes godt om

Kommentarer