Test af North 13.5 cykeltrailer

REKLAME FOR JOLLYROOM

Vi har længe snakket om at købe en cykeltrailer, så Lucas kunne sidde komfortabelt, varmt og tørt på turen ned til børnehaven. Vi har et godt stykke derned og jeg ikke har kørekort, så det vil være en god løsning for os. Lige nu er turen på gåben med barnevogn og søskendesæde til Lucas ovenpå. Førhen cyklede jeg altid med ham i cykelstol på bagagebæret, men siden jeg var højgravid med Tobias har cyklen samlet støv. Men nu er der ikke længe til, at bette fisen er stor nok til at sidde i en babyindsats i en cykeltrailer.

Jeg blev tilbudt at teste en cykeltrailer fra Jollyroom og vi blev naturligvis elle-vilde, da den som sagt var et stort ønske for os herhjemme. Den var efterhånden et ''need to have'' . Jeg kan jo ikke have to børn på cykelsædet bagpå bagagebæret og det er bare hurtigere at cykle, når nu man ikke kan tage bilen. Valget faldt på en North 13.5 Rapider“ der er en cykelvogn med plads til to børn, den kan desuden også bruges som (søskende)klapvogn,

FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Cykeltraileren blev leveret til vores pakkeshop i en enkelt kasse og skulle lige samles, da vi kom hjem med den. Vi blev hurtigt positivt overrasket over indholdet, der faktisk virkede til at være bedre kvalitet end vi havde forventet. Det er jo en budgetvogn og sammenlignet med mange andre cykeltrailere, ligger den ret langt nede på prisskalaen. Det kan man heldigvis hverken se eller mærke på den, så vores umiddelbare indtryk var, at man får kvalitet for pengene.

ANVENDELSE

Vognen har store stabile lufthjul. Den var nem at samle og kan også hurtigt klappes sammen igen. Den første gang man anvender cykeltraileren, skal der lige monteres et beslag på cyklen, som armen kan sættes fast på. Efterfølgende er det nemt at sætte vognen fast på cyklen og suse afsted. Vi havde frygtet at det ville være tungt og klodset at køre med en cykeltrailer, da den jo vejer lidt + børnene også vejer. Dog synes både Rúni og jeg selv at den var overraskende let at have bagpå. Faktisk er den så let, at jeg lige skal huske mig selv på, at jeg altså kører med en cykeltrailer og at man fylder mere på cykelstien nu.

Det er også muligt at lave den om til klapvogn, med et tilhørende forhjul. Det er så lækkert at det er et drejehjul, så den er ekstra nem at gå rundt med. Nu har vi altså mulighed for at cykle ind til byen og så kan vi lave cykeltraileren om til klapvogn derinde. Hjulet kan man nemlig have liggende i det lille opbevarings rum bagpå cykeltraileren og hurtigt sætte på, når man er fremme. Smart.

I rummet bagpå til opbevaring, er der også lige plads til, at man kan have det vigtigste med, såsom en pusletaske, skiftetøj, vikle, madkasse, regnslag osv. Der er desuden nogle gode lommer bagpå og her er der plads til drikkedunk, pung, mobil/ipad, nøgler mm. der er rart at have lige ved hånden.

Til cykeltraileren medfølger også et myggenet der fungerer upåklageligt, det skal bare lige rulles ned og lynes fast. Det er også med til at skærme børnene, der sidder inde i vognen.

Der medfølger også et regnslag og vi ved ikke hvad der er gået galt i designet her, men det dækker ikke hele fronten af vognen. Det er meget uheldigt, da der kan komme vand ind til drengene når vi er på tur i regnvejr.

Vi har lånt en babyindsats til Tobias, så når han kan sidde i den inden længe, suser vi til børnehaven med cykeltrailieren - vi glæder os allerede, især Lucas. Prøv lige at se hvor begejstret han er, for vores nye seje og meget hurtige cykeltrailer.

VURDERING

Fordele:

 • Nem at køre med, både som cykeltrailer og søskendeklapvogn.
 • Den er let og rummelig på trods af, at der er plads til to børn og et opbevaringsrum.
 • Nem at samle og montere, samt hurtig at klappe sammen.
 • Drejehjul til klapvognsdelen.
 • Myggenet, opbevaringsrum og lommer til ting.
 • Den er pæn at se på og fremstår rigtig flot.
 • 5-punktsele der er sikker, da barnet ikke selv kan få den op.
 • Børnene har god benplads.
 • Glughuller i siderne og flag.
 • Justerbart håndtag.
 • Opbevaringsrum bag ryggen til diverse medbragte sager.
 • Parkeringsbremse.

Ulemper:

 • Regnslaget lukker ikke tæt foran.

Som I kan se, har vi svært ved at finde på noget negativt at sige om vores nye cykeltrailer. Den er virkelig god til prisen og får en varm anbefaling med fra os. I skrivende stund er den på tilbud hos Jollyroom og kan købes til kun 1599.- med en besparelse på 60%. Det er ret vildt, at man kan få en så fin og god vogn til den pris, tumps up herfra. Se North 13.5 Rapider lige HER.

 • Tips

Synes godt om

Kommentarer

Rikke
,
Du skriver noget om en babyindsats.. Hvilket mærke har du brugt? Så vidt jeg kan Google mig frem til, findes der ikke en indsats specifikt til North vognene (som der fx gør til Thule og lign..) Jeg har kig på en North 13.5 Aktive 2, men jeg kan kun bruge den hvis der kan bruges en babyindsats i den..
daniellaelton
,
Hej Rikke. Det er en babyindsats jeg har lånt af vores nabo, hun har selv købt den på reshopper så kender desværre ikke mærket. Jeg fandt heller ikke en fra north i min google søgning, men en standard- babyindsats fra cykelhandleren skulle passe fint deri 😊
Hannah
,
Hej, tak for en god beskrivelse af traileren. Kan du sige hvor langt ned sædet kan lægges?