Tanker om halloween og en uhyggeligt god udsalgsguide 

Indeholder affiliate. 

Halloween er jo egentlig en sjov højtid, hvis man overhovedet kan kalde den det? Om ikke andet er traditionen blevet mere implementeret indenfor de danske grænser på det seneste. Da jeg var barn fejrede man ikke halloween, som man gør i dag. Vi blev ikke klædt ud og vi raslede ikke efter slik, den slags hørte fastelavn til, men sådan er det ikke længere. Børn bliver sendt udklædt afsted i børnehave for at fejre halloween og på mandag skal jeg sågar møde udklædt op på arbejde. Yes, du læste rigtigt. Jeg ved ikke helt om jeg er overbevist om at hoppe med på bølgen, men de der er udklædt får gode præmier, så jeg tænker at finde nogle djævlehorn eller sådan noget, så jeg kan lege lidt med. Jeg er faktisk fan af traditioner og er egentlig også typen der går all in og jeg vil da også sige, at halloween vinder mig mere og mere over for hvert år. Måske vi også skal skære græskar og se en gyserfilm i weekenden og mærke lidt til u-hyggen.? Skal i holde Halloween?

Flere butikker er i hvert fald hoppet med på dillen og skyder weekenden igang med nogle vilde Halloween tilbud. Så når ungerne er puttet, kan du slå benene op og kigge nærmere på tilbudene hos nedenstående butikker, der alle er blandt mine personlige favoritter.

Trendybox giver 20% + gratis fragt. Brug koden "halloween". Du kan shoppe alt til opbevaring og finder blandt andet de populære mærker som LEGO, Bloomingville, House Doctor og mange flere. Tilbuddet gælder frem til på mandag på køb over 499.-
Pixizoo giver 10+ ekstra på alt i aften, fredag med koden 10-pixi. Der er min. 20% på alt fra smallstuff, 15% på Bruder og har også en stor udsalgskategori med en masse populære produkter med store besparelser på blandt andet babyudstyr og interiør til børneværelset.

Ellos.com giver 20% på din bestilling, inkl. brands. Gælder nybestilling på Ellos' sortiment til og med 30. oktober 2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke Odd Molly, møbler, nedsatte varer, varer mærket med ”Kampagnepris”, ”Gæstedesigner” eller ”Design by”. Brug Rabatkoden: 345440. Jeg har tidligere delt mine favoritter til de mindste, som du kan se på collagen nedenfor. 
KopK  giver den gas med 20-64% på hele webshoppen. Du finder mærker som Royal Copenhagen, Kähler, Kay Boyesen, Lyngby porcelæn og mange mange flere. Tilbuddet gælder til den 31/12. 
Lekmer.dk starter klokken 22 med den store natjagt hvor du finder en stor kategori med nedsatte varer. Du får også gratis fragt med koden "frifragt1619". Der er endnu ikke åbnet op for det store udsalg, men du finder både børnetøj, legetøj og inferiør til børneværelset, blandt andet fra mærker som Didrikson, Jox Trend og Didrikson.

Growingfeet  : 20% på et stort udvalg af støvler til både drenge, piger og mor. Du kan blandt andet shoppe mærker som PomPom, Bisgaard og Angulus. Tilbuddet gælder frem til den 31 oktober.

Boozt.com

Sale på tusindvis af efterårs og vinter styles fra ALLE kategorier er nedsat, for eksempel overtøj, sko, tasker, solbriller, kjoler, bukser, accessories og meget mere! Inkluderer ALLE brands så som Ganni, Baum & Pferdgarten, Stine Goya, Samsøe Samsøe, Won Hundred, Day Birger et Mikkelsen, Molo, Hummel og mange flere! Tilbyder slutter på søndag.

Synes godt om

Kommentarer