Støt brysterne | 40% på smukke og behagelige BH’er

Zeebras har fået deres eget BH univers. Deres BH’er er produceret uden metalbøjler, kroge og irriterende justeringstraps. Det ultratynde materiale, Zeebras er lavet af, optimere komfort og pasform, så de er behagelige at have på.

Zeebras støtter brysterne med 10% her i oktober måned og jeg har fået lov til at hjælpe med indsamlingen.?

Ved at bruge Rabatkoden “DANIELLA” får I 40% på alle BH'er. 10% af overskuddet går til Støt Brysterne! ? Og der er gratis fragt.

Det betyder at I f.eks. kan købe et sæt med 3 BH'er til kun 149kr (normalpris: 249kr). 3 X comfort lace brace finder I HER.

Hos Zeebras er der flere forskellige BH’er, blandt andet fåes de også uden blonder og som sports-bh. Se hele udvalget HER.

Jeg synes BH’erne fra Zeebras er virkelig dejlige at bruge her i graviditeten, hvor mine babselutter vokser og gør klar til amning. Jeg mærker slet ikke at jeg har BH på og det er en stor lettelse, nu hvor alle mine “gamle” BH’er er blevet for små og er begyndt at gnave. De er vatterede og det kan godt tages ud.

Normalt bruger jeg 75 F/G og jeg valgte BH’erne i størrelse XL. De er lige til den lille side til mig i skålen, så jeg vil bestille dem hjem så jeg også har dem i XL - mine bryster er nok ikke stoppet med at vokse endnu. Selvom de BH’er jeg har er XL og jeg normalt bruger M i tøj, er de ikke for store i omkredsen fordi jeg tilgengæld har en stor skål. Hvis du også har store bryster og er i tvivl om størrelsen, ville jeg derfor vælge den største størrelse af de to du ligger imellem. Hvis din skål passer til din tøjstørrelse, skal du bare vælge det du plejer. Jeg vil mene at de er gode til både store og små bryster. Min er som sagt lige til den lille side og det er derfor, at blonderne ikke er så tydelige når jeg hr BH’erne på. Det tænker jeg bliver pænere, når jeg får dem hjem i XXL.

Der er masser af stræk i og de former sig flot efter kroppen. Her kan i se hvordan de sidder på mig i XL.

Jeg håber at I kan bruge tippet og har lyst til at støtte brysterne sammen med mig og Zeebras. ?? Tusind tak fordi du læste med!

  Tak fordi du læste med, rigtig god dag <3 // Daniella Elton

Synes godt om

Kommentarer

kathrine johansen,
Jeg vil gerne være med til at støtte brysterne, det er et vigtigt emne og det skal tages seriøst. Det er så fint med deres bh'er! http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk
www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk