Steamer der giver professionelle resultater hjemme

Jeg fik muligheden for at teste en Comfort Touch steamer fra Philips, det er deres bedste stofdamper som giver et professionelt resultat.

Jeg har da et strygejern og strygebræt, men helt ærligt så er det bare besværligt og for det meste bliver det liggene i skabet. Faktisk så hader jeg at stryge, det tager lang tid og jeg har så svært ved at få et pænt resultat. Jeg ender med folder alle steder og især skjorteærmer er jeg aldrig blevet helt gode venner med. Vi har da også tøj i skabet som vi ikke har brugt ret meget, fordi vi ikke orker at stryge det.

Jeg havde glædet mig meget til at få stofdamperen hjem, endelig skulle det være slut med krøllet tøj.

“Med en Philips steamer kan du opfriske dit yndlingstøj og forlænge dets levetid ved hjælp af varm damp. Den kan anvendes på alt fra sarte silkestoffer til overtøj eller gardiner uden risiko for brændemærker. En steamer er perfekt til sarte materialer og stoffer, der er vanskelige at stryge, og derudover slipper du for alt besværet med at finde strygebrættet frem.''

Jeg havde ikke erfaring med at bruge en stofdamper, men jeg havde en forestilling om, at den ville være lettere at bruge end strygejernet. Stofdamperen er selvfølgelig noget større, men den kan skilles helt ad så den ikke fylder mere end støvsuger. Til gengæld synes jeg egentlig at designet er fint, så den kan sagtens kan stå fremme i soveværelset, hvis man bruger den ofte.

Den var meget let at samle, det var nemt at finde ud af, hvordan den skulle bruges og nem at fylde vand på.

Jeg prøvede først at dampe en satinbluse, det tog kun et par minutter og resultatet blev vildt godt. Den genvandt sin form og glans uden folder eller krøller.

Bagefter prøvede jeg at dampe en strikbluse med uld i og den opgave kunne den også sagtens klare. Hvis du har uldtøj eller striktøj der ikke er beskidt, men stadig trænger til en opfrisker, så kan det sagtes dampes i stedet for at komme en tur i vaskemaskinen. På den måde sparer man en vask og forlænger dermed tøjets levetid, hvis det blot krøllet eller det lugter lidt efter brug.

Jeg dampede også et par af Runis fine polyesterbukser, for at se hvordan den ville klare det. De blev også rigtig pæne, så det bestod den også. De var glansfulde og helt fri for de folder, som de ville have haft hvis de var blevet strøget.

Jeg skulle selvfølgelig også prøve at steame bomuld, selvom jeg godt vidste på forhånd, at det ikke er det bedste materiale at dampe. Resultatet blev heller ikke ret godt, da jeg forsøgte at gøre Runis meget krøllede bomuldsskjorte fin igen. Det tog lang tid uden at blive helt godt, men det gik bedre med vores bomulds T-shirts.

Den er bedst til sarte materialer som uld, silke, kashmir og blonder. Der er 5 dampindstillinger, så man kan vælge den kraftige indstilling til at dame sin uldfrakke og en mildere til silkeskjorten. Den kan også dampe tøj der kræver kemisk rensning.

Vi er blevet rigtig glade for vores stofdamper og nu kan vi igen bruge det krøllede tøj, som har fået lov at ligge alt for længe i skabet, fordi vi ikke orkede at stryge det. Det er så nemt at dampe tøjet, det tager ingen tid i forhold til at stryge og resultatet bliver rigtig fint uden folder.

Philips Comfort Touch Steamer kan købes HER.


Synes godt om

Kommentarer