Søndag og afslapning i nyt sengetøj 

Godmorgen ? Vi har sovet længe og nu ligger vi og flader på sofaen til ramasjang. #langsommorgen! Elsker bare de dage, hvor vi ikke skal skynde os på arbejde og i vuggestue, men bare kan putte under dynerne så længe vi har lyst til. Det er vores måde at få ladet batterierne op og virkelig hygge os.

Når vi er klar, tager vi et smut hjem til min mor og formiddagshygger. Lucas knus-elsker sin mormor, så han glæder sig altid til at komme derud på besøg.

I eftermiddag kommer vores søde naboer for at lege og spise aftensmad med os. Det er længe siden at Lucas og Lærke har leget, det har været lidt svært at få presset ind i en travl hverdag med mit fuldtidsarbejde. Jeg kommer for sent hjem til de der spontane legeaftaler, som vi altid lavede i sommer/efteråret, hvor vi altid mødtes ude i haven eller på legepladsen. Gud hvor jeg længes efter sommer efterhånden, jeg får bare mere energi, når solen skinner og jeg kan mærke solens stråler. I næste uge vil det føles som -14 grader udenfor, jeg kan ligeså godt grave mig ned altså! Kulde er bare ikke min stærkeste side.

Jeg er stadig ikke på toppen, jeg er snottet, hoster, har ondt i halsen og er træt i kroppen. I går måtte jeg melde mig syg fra arbejde, men jeg føler at det går bedre i dag. Krydser fingre for, at det snart er overstået.

(fortsættes under billederne..)

Lucas sengetøj er fra skønne Mamamilla. Man kan også få ammepude, sengeslange, babynest og sengerand i samme print. Hele sortimentet er som minimum økotex sertificeret og jeg er simpelthen vild med både design og kvalitet. Det passer så fint ind til resten af værelset/hjemmet og Lucas elsker at sove med det.

Heldragten er fra Oekoyngel og vipperne er fra Villavejen.
Må jeres søndag blive fyldt med hygge og kærlighed. <3

Synes godt om

Kommentarer