Someday Soon + SaleAffiliate 1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER //6.HER // 7.HER // 8.HER // 9.HER //

Jeg er faldet for et børnetøjsmærke, der indtil for ganske nyligt, har været ukendt for mig. Jeg er glad for at jeg har opdaget ''Someday Soon'', for NYHEDERNE i efterårs-kollektionen, falder lige i min smag. I ved måske, at jeg er glad for det monokrome med sort/hvid og den stil formår de, at ramme lige på sømmet.

Jeg er nødt til at have Someday kasketten til banditten, den er spot on! Jeg vil også gerne have nr. 4, 6, 8 og 9 til Lucas, faktisk er jeg vild med det hele, men priserne er i den lidt dyrere ende i forhold til vores børnetøjsbudget, da jeg jo foretrækker at shoppe, når der er lidt at sparre. Så jeg venter med at shoppe amok og ser, om jeg skulle være heldig at der kommer lidt procenter på, på et tidspunkt. Jeg opdagede nemlig, at der er en masse Someday Soon inde på Boozt.com, der nedsat med 35-50% og så kan vi pludselig være med prismæssigt. :)

Jeg har selvfølgelig også samlet nogle af mine Someday Soon udsalgsfavoritter til jer.
Affiliate 1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER // 7.HER // 8.HER // 9.HER //

På noget af udsalget er der desværre kun få str. tilbage, så hvis et link ikke virker, er det højst sandsynligt fordi det er udsolgt. Jeg tænker at man skal være hurtig, men det skal man jo som regel ved de gode udsalg. Jeg er især vild med nr. 2, 3 og 8.

Hvad synes i om Someday Soon og er det også nyt for jer? :-) Det går fra str. 92-164. I kan tilmelde jer nyhedsbrevet hos Boozt.com og få 10% på hele købet (gælder ikke udsalg), hvis i køber for over 499.-

Lucas er stadig syg og er hjemme fra vuggestuen igen i dag. Farmand er også hjemme, så den står bare på afslapning og hygge. I eftermiddag skal jeg til fysioterapeut for første gang, for at have ordnet nogle skavanker fra min graviditet og fødsel. Det er vidst ved at være på tide at få gjort noget ved det, så wish me luck. :-)

Kan i have den skønneste tirsdag og tak fordi i læste med <3

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

 

Synes godt om

Kommentarer

Carina
,
Eeeelsker det mærke! Vild lækker kvalitet?? Øv der ikke lige var bukser tilbage i str 98 så havde jeg helt sikkert hapset dem til Alexander ??
Daniella Elton,
Ja øv, det var da ærgerligt :-/ Hvilke bukser havde du i kikkerten? 😊 Fedt at høre at mærket er lækkert i kvaliteten, det er i hvert fald nogle cool styles de laver 😃
lucasogmor.dk