Søde drømme | alt med 25% rabat

Indeholder affiliate. Billederne er lånt af Dreams for kids. 

Her til morgen lå der en dejlig nyhed i min mailboks, nemlig at denne shop fejre sin fødselsdag ved at give 25% på HELE webshoppen. 

Jeg har handlet der før og det fine udvalg er helt i top. De har skabt en drømmeverden, hvor man finder alt hvad du har brug for, når mini skal sendes til drømmeland efter en dejlig dag. Blandt mine favorit-brands vil jeg nævne Liewood, Soft Gallery, Joha, By Nord, Huttelihut og Cam Cam. 

Vi har lavvande i kassen lige nu, da der har været en del fødselsdage i denne måned og den slags er jo ikke helt billigt. Det kribler ellers lidt i fingrene at shoppe, for den lækre Rabbit morgenkåbe fra Liewood står på Lucas ønskeliste til jul, så må lige videregive tippet til min familie også. ?

Det hele kan shoppes LIGE HER med 25%. Du skal bruge Rabatkoden hurra2016 og indsætte den i gavekortfeltet i indkøbskurven.  Rabatten gælder frem til d. 22/11-15 kl 23:55 og gælder ikke med tilbagevirkende kraft.
>Tusind tak fordi du læser med. <3

Lige nu har jeg en konkurrence med Kids Up, hvor du kan vinde et sæt festtøj. Deltag på Facebook (mega vilde vinderchancer) HER og på Instagram HER 

Indeholder affiliate 

Synes godt om

Kommentarer