Smart og trådløs belysning i vores hjem

Reklame

Vi fik tilbudt at teste deres Philip Hue, som kan anvendes til at styre lyset i hjemmet. Rúni er elektriker, så han var selvfølgelig meget begejstret, han har længe snakket om at det kunne være smart at have. Og jeg må tilstå at jeg er enig - der er SMART!

Pust liv i dit hjem med verdens mest intelligente belysning.

Hvorfor er det så fedt?

Med Philips Hue kan vi få den helt rigtige stemning. Når vi ligger i sofaen og hygger os med en god film på fjernsynet, er det hyggeligt at have lyset på et varmt niveau. Hvis vi derimod skal lave noget kreativt eller jeg laver lektier og vi har brug for kraftigere belysning, kan vi klare det med et enkelt klik og indstille til energize som er koldt lys. Når i holder spil-aften med vennerne, er det også lækkert, at vi kan skrue op for hygge belysningen og skabe den rette stemning.

Det er trådløst og med Hue åbnes der for utallige muligheder for at styre vores lys, vi kan få belysning i alle regnbuens farver. Det synes Lucas er helt genialt og han beder tit om, at gøre lyset lidt mere farvestrålende.


Men hvordan virker det så?

Det var let at komme igang, vi modtog de ønskede pærer som passer til vores lamper i stueetagen, pærerne blev koblet op på en bridge. Ved hjælp af en app, bliver den koblet sammen med vores Hue enheder, det var, ifølge Rúni ganske nemt, jeg kiggede bare på. :-)

Det hele kan altså styres fra en app, det er virkelig smart. Så kan vi tænde og slukke for lyset, skrue ned for styrke og endda vælge farve på lyset, uden at vi behøver at rejse os. Nu kan vi endda styre lyset i vores hjem fra hele verden, på den måde kan vi få det til at se ud som om at vi er, hjemme selvom vi er på ferie ved at tænde og slukke for forskellige lamper. Det minimere risikoen for indbrud, og hvem gider have ubudne gæster? Vores naboer har haft forsøg på indbrud 2 gange den seneste måned, og forleden dag fik vi stjålet en cykel. Så det er selvfølgelig noget vi er meget opmærksomme på.

Vil du også igang med at lege med lyset?

Her kan du se mere omkring hvordan du kommer igang med Philips Hue HER.


Synes godt om

Kommentarer