Slut med filtret hår

Indeholder reklame.

Mit hår er lidt krøllet og har tendens til at kruse og derfor er jeg ikke så glad for, at børste håret imens det er tørt. Samtidig vil jeg heller ikke vaske hår hver dag, da det heller ikke er sundt. Derfor har jeg tidligere oplevet, at det kan være svært at rede håret ud efter vask fordi det var for filtret - også selvom jeg vaskede det med balsam af flere omgange.

Derfor tænkte jeg at Wet børsten fra HH Simonsen lød helt fantastisk, da jeg blev introduceret for den til et event hos Amaze Press.

The Wet Brush:

Jeg fik lov til at teste den og jeg er virkelig begejstret over, hvor god den. Mit til tider filtrede hår er blevet så nemt at rede, det knækker ikke og jeg skal bruge betydeligt mindre mængder balsam. Den kan købes med 33% HER.
Derfor måtte jeg også have Baby Wet Brush til Lucas og lillebror. Den er tilpasset de små og er skånsom, med ekstra bløde nylon-pigge, som gør det let at frisere vådt eller tørt hår uden smerte. Ligesom den almindelige Wet Brush masserer børsten hovedbunden under friseringen og øger blodcirkulationen..

Hårbørsten er modtaget i gave og derfor er dette indlæg reklame. Der foreligger ikke en aftale om at jeg skal skrive om den og min mening om Wet Brush er helt min egen. .

Find Wet Brush til dig selv HER og find børsten til de mindste HER.

Synes godt om

Kommentarer

Kirsten Thulesen,
Jeg har dem også i flere forskellige farver, de er simpelthen så gode! Lifesaver <3 Hilsen Kirsten www.kirstenthulesen.dk
www.kirstenthulesen.dk