Shopping-tip spar 20%

Indeholder reklamelinks

Voksipose HER
// Svane HER
// Kanin Spejl HER
// Miffy HER
// Boldbassin HER
// Bestik HER

Jeg er så heldig at bo et stenkast fra Pixizoo’s fysiske butik i Tilst, hvor vi igennem tiden har fået købt en del ting til Lucas og nu også til lillebror. Udvalget er dog lidt større på hjemmesiden, så den får også et besøg ind i mellem, særligt når de kører med gode tilbud.

Lige nu er der 20% på ikke nedsatte varer.* Brug koden “PIX20”. Enkelte mærker undtaget. Besøg Pixizoo HER.

Der er så mange lækre mærker og produkter inde hos Pixizoo, det er et rent slaraffenland når man er mor. Hehe. Der er rig mulighed for at få købt julegaver eller kalendergaver.

Jeg overvejer at skrive Missio Boldbassinet på Lucas ønskeliste til jul. Det er så fint og jeg tror at ham og lillebror ville få mange sjove timer deri. Samtidig frygter jeg også, at jeg skal bruge ligeså mange timer på at rende rundt og samle bolde op i hele lejligheden. Er der nogle af Jer der har det, der kan sige om jeg har ret i den påstand?

Jeg har også ønsket mig Miffy lampen til børneværelset i lang tid, men samtidig synes jeg at det er lidt for mange penge for en lampe. Men nu er der lancheret den nye Miffy Mini, til en pris der er til at forholde sig til. Bestemt nu, hvor der er 20% på blandt andet lamperne fra Mr. Maria, så den blev lige skrevet på ønskelisten med det samme.

Vi har en voksipose fra da Lucas var lille og den var det aller bedste babykøb nogensinde. Kan virkelig anbefale alle kommende mødre at anskaffe sig sådan en, den er fantastisk. Så kan baby bare puttes i barnevognen i det tøj den har på (+huer og vanter) og man skal aldrig bekymre sig om, at baby bliver kold nede i voksiposen. Det var bare så dejligt nemt. Denne voksipose er helt vildt fin og kan også klikkes hjem til en god pris lige nu.

Der er også gode penge at spare på Tripp Trapp HER

.

Der er også op til 40% på LEGO opbevaringskasser HER

. De er et hit herhjemme og vil passe ind på ethvert børneværelse.

Der er også 25% på cykelhjelme fra Egg HER

Lucas er så sej med sin racer-hjelm!

20% undtaget Sebra, Cybex, Done By Deer, Cama Copenhagen og sættilbud.

Jeg håber at I kunne bruge tippet.

Rigtig god dag og alt det bedste herfra

- Daniella Elton

 

Synes godt om

Kommentarer