Sensommer Sale | mine favoritter1. Ferm Living  sættekasse HER // 2. KG design skydækkeserviet HER, prisen er nu 116.- // 3. Done By Deer Candyfloss sengetøj HER // 4. Maseliving maskespejl HER - KUN 1 stk tilbage, derfor er prisen nu 341.-// 5. LEGO madkasse HER // 6. LEGO mini box 8 HER  // 7. Roomate Tipi HER - KUN 1 stk tilbage, derfor er prisen nu 1195.- // 8. Roomate Tipi mini HER // 9. Designletters tallerken HER - KUN 1 stk tilbage, derfor er prisen nu 109.- //10. Designletters cubes HER 

Indeholder affiliate.

Rúni forkælede med rundstykker og morgenkager, da han kom hjem fra arbejde i morges. Det er da en ok lækker start på dagen! Lucas er i vuggestuen og min bror er stadig på besøg, vi sidder og arbejder lidt på bloggen.
Eller han gør, det har han vidst mere forstand på en jeg har, så jeg har sneget mig til at kigge lidt på sensommerudsalget der startede hos pixizoo i går. Jeg fik lyst til at dele mine favoritter med jer, jeg synes at de har ret meget lækkert udstyr og fine ting til børneværelset, men da vi har det meste udstyr i hus, er det sidstnævnte der frister mig mest lige nu. :-)Jeg er ret vild med superheltespejlet, det ville være cool på Lucas værelse, der har en smule Batman tema over sig. Jeg overvejer at skrive det på ønskelisten til hans fødselsdag, min lille store skat fylder jo 2 år til september. Vi har allerede madkassen fra LEGO i lyseblå, men til den pris tror jeg, at vi også skal have en ekstra i den hvide farve. De små mini-bokse passer perfekt ned i madkassen og er gode til snacks, bær osv. Vi havde en da Lucas startede i vuggestue, men den er på mystisk vis forsvundet,så nu må jeg vidst hellere få købt nogle nye. Der er i øvrigt også 35-40% på flere af legokasserne til opbevaring.

Skydækkeservietten som han allerede har i sort, er vi ret glade for og han kunne da godt bruge en mere. Jeg ved ikke helt om det skal være den mintfarvede eller den grå, der er nemlig 10% på alle de andre farver. Jeg er også ret vild med det grå Done By Deer sengetøj (især prisen).

Pixizoo's fysiske butik ligger en spytklat fra hvor vi bor, så jeg må hellere gå derover i weekenden og høste lidt udsalg med hjem. :-)Kan i have en fantastisk fredag, jeg håber at i smart kan komme hjem på weekend og får en god en af slagsen! ♡

*Indlægget indeholder affiliate links. Tilbuddene gælder så længe lager haves.

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

Synes godt om

Kommentarer