Seje Sneakers

Lucas fik afprøvet sine nye sneakers i dag. Jeg købte dem forleden, da var jeg inde i Aarhus og ose med min søster. Jeg faldt over et par sneakers fra Hummel, som jeg har været lun på længe og faktisk var tæt på at købe i foråret. De var sat ned til 200 kroner i Sport24, så de røg altså lige med hjem. Ups. Lige nu bruger banditten størrelse 23, men de var udsolgt. Det var nok også for det bedste, for han har ret mange sko han kan passe lige nu og han har også allerede nogle foretrukne Nike sneakers, som bliver brugt en del mere end hans andre sko. Jeg snuppede dem i en 24'er og han kan faktisk godt passe dem, selvom de måske er en lille smule til den store side. Ikke så meget at de ikke kan bruges, så jeg tror, at de bliver helt perfekte til efteråret. Han er allerede meget glad for dem og sagde '' Ditas (Lucas) nye sko'' og ''jeg løber stærkt'' da han fik dem på i dag. Dejligt at de også kan bringe lidt begejstring hos mindstemanden, og farmand har endda også godkendt dem.

Jeg er vild med de fede snake-detaljer bagpå og også med farverne på sålen. Der var faktisk flere der spurgte ind til hvor de fra fra, da jeg postede et billede af dem på Instagram i går. De er købt i Sport24 i Bruuns Galleri, men jeg synes desværre ikke, at jeg kan finde dem på deres hjemmeside. Dog blev jeg tippet om at de farvede modeller kan høstes hos kidsworld.dk nedsat til 244.-

Dem kan du finde HER. Med koden ''slutspurt'' er der endda ekstra 15% rabat på alle udsalgsvarer til og med i aften og så er der gratis fragt. What's not to like? Jeg kan regne mig frem til at de kommer ned i 208.- alt i alt. Jeg synes egentlig at de er ret fede! :-)

Ser at de fleste størrelser er revet væk, men der er også maange andre gode tilbud at komme efter på deres side. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe med at finde ud af hvor de ellers kan skaffes, hvis du har forelsket dig i et par, der ikke er der i barnets størrelse. :-)

*indeholder affiliate links.

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

Synes godt om

Kommentarer