Røvsyg søndag og en vinder af 500 til Tantegorilla

Bukser Bowsnarrows // Sneakers HUMMEL // Jakke Bilka

Det er ikke så ofte at jeg har sådan en dag, men denne søndag har jeg bare ventet på skulle nå sin ende. Jeg var simpelthen så træt da jeg gik i seng i går aftes, det havde været en lang dag og jeg havde brug for en god nattesøvn. Lucas ville samsove (hvilket jeg elsker og altid giver ham lov til) men han vågnede en halv milliard gange i nat. Han vækkede selvfølgelig også mig hver gang han hostede, sparkede eller ikke kunne finde sin sut og da han så oven i købet stod op 2 timer tidligere end sædvanligt i morges, kunne jeg knap nok få øjnene op. Shit, jeg har ønsket mange gange i dag, at jeg dog bare kunne drikke kaffe! Lucas humør har været meget påvirket af, at han ikke har fået sin søvn, så han har været i sådan et ugideligt øv-humør i dag. Og så hjalp det selvfølglig heller ikke på mit humør, at TO af hjulene på Lucas klapvogn på mystisk vis er gået i stykker i nattens løb, at jeg tabte en hel skål havregryn med mælk over i morges og at Lucas har smidt to kopper mælk på gulvet.. med vilje.. Det er selvfølgelig tørret op, men gulvet trænger til at blive vasket og det er sku ikke blevet gjort i dag!

Men der har da heldigvis også været gode øjeblikke i løbet af dagen, vi hyggede os rigtig meget ved morgenbordet og så tegnefilm og puttede i sofaen bagefter, så det var egentlig en skøn morgen. Vi har også fået en vippe og sådan en fjedergynge op på legepladsen her hvor vi bor, så det har vi også været ude og afprøve og godkende. Nu sover han og det er sku lidt skønt og tiltrængt, ovenpå den her røvsyge søndag. Jeg håber at i morgen er bedre og at han sover som et lille lam i nat, det er vidst tiltrængt! Nu skal mig og manden hygge med en kold cola, snolder og en god film. Nøj det har jeg brug for og bagefter skal jeg også bare på hovedet i seng. ZzzZz..

Undskyld at det her indlæg er lidt trættende, men herhjemme er alt ikke lutter af lagkage, det der med at være forældre kan sku være lidt hårdt til tider, men dage som denne er der heldigvis langt i mellem. I går var Lucas ude og lege med Villads og sit rullebræt han fik i fødselsdagsgave. Det var pisse sjovt og i det store hele har vi haft en god weekend. :-)

..Fortsættes under billederne
Og nu til en positiv afslutning, det er nemlig tid til at afsløre hvem der har vundet konkurrencen om 500.- til Tantegorilla. Jeg bad Rúni nævne et tal mellem 1 og 68. Han sagde nummer 23.. Tælle tælle tælle.. Hvem er vinderen mon?? Trommehvirvel!!!

Tillykke Laura Nørreløkke du er den heldige vinder med kommentar nummer 23. Vil du sende en mail eller en PB på IG til Tantegorilla, så du kan få din præmie? Jeg håber at du bliver rigtig glad for det du vælger og så vil jeg lige takke jer alle sammen, for at have brugt tid på at deltage. Tantegorilla har læst alle jeres kommentarer og de luner skulle jeg hilse at sige, så tak for det. <3

 

Indeholder affiliate.

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

For flere ebaytips kan du følge facebookgruppen EBAYTIPS.

Synes godt om

Kommentarer