Puslepladsen er på plads

INDEHOLDER REKLAME

Da Lucas var lille havde vi ikke et rigtigt puslebord, det var træls i forhold til arbejdshøjden, da vi skulle stå foroverbøjet for at pusle. Derfor ville vi gerne have en bedre pusleplads til lillebror. Vi havde først købt en hvid kommode, som vi ville have en pusleplade ovenpå. Men så langt nåede vi ikke, da vi syntes at kommoden gik for meget i et med de hvide skabe der også står på værelset. Derfor ville vi gerne have et gråt puslebord og det skulle helst ikke være for tungt at se på.

Vi faldt for det her puslebord fra Babydan hos Jollyroom. Det er et robust møbel, som man kan fornemme vil holde i mange år frem. Det var forholdsvist nemt at samle, men den del stod Rúni for så det kan jeg jo aftens sige.

Jeg synes det er lækkert, at man kan indrette med forskellige babyting og nips for at gøre det lidt hyggeligt. Men det er også en fin ballance, da det ikke må komme til at se for rodet ud. Jeg har overvejet at finde nogle flettede firkantede kasser i søgræs til den nederste hylde, så vi kan opbevare drengenes sengetøj mm. deri. Har I set sådan nogle fine nogle, gerne til en god pris, så giv endelig en kommentar.

Jeg er super glad for den lille skuffe, hvori vi har nogle af Tobias sæt tøj liggende i nuværende størrelse, så det er lige ved hånden. Jeg ville ønske at der var en skuffe mere eller at denne var lidt dybere, så der var endnu mere plads til opbevaring af tøj deri. Det er egentlig også det eneste minus synes jeg, dog er vi også glade for de store åbne rum, som vi heller ikke ville undvære.

Puslebordet har også en bordplade man kan hive ud, hvorpå der kan stå de ting der er gode at have lige ved hånden i pusle situationen. Vi har vådservietter og bleer stående derpå, men den kan faktisk blive ca. dobbelt så stor som på billederne her. Men vi har cremer, bleposer, stofbleer, legetøj mm. stående på hylderne nedenunder og derfor er den ekstra bordplads ikke slået helt ud.

Puslepuden er også fra Babydan hos Jollyroom (HER). Jeg synes at den passer godt til puslebordet og jeg kan godt lide, at det hele er holdt i de grå toner.

Puslepladsen er dog ikke helt færdig, den runde hylde og plakaten skal skiftes ud. Der skal et spejl op i stedet for plakaten, så han kan se sig selv og have en fest med det når han ligger på maven. Vi mangler også lidt andet nips og en sød lille uro, den part er der delte meninger om - men jeg synes nu det er meget hyggeligt at han har noget at kigge op på.

Alt i alt synes jeg, at puslepladsen er blevet rigtig god. Det er et stabilt og pænt puslebord, hvor man har alt hvad man skal bruge lige ved hånden. Man bruger også rigtig mange timer på at skifte ble og hygge på puslebordet, så det er vigtigt at det er er hyggeligt og dejligt sted at være.

Puslebordet “Alfred” måler: 90 x 75 x 55 cm og er lavet af New Zealandsk fyrretræ. Det ligger i et fornuftigt prisleje og er nedsat med 35% lige nu inde hos Jollyroom (HER).

Er der stemning for at jeg laver et nyt indlæg hvor jeg linker til de forskellige ting vi bruger når vi pusler / produkter vi har på puslebordet?

Tak fordi du læste med! <3

Synes godt om

Kommentarer

Jane
,
Hvor er det fint. Hvor er kurven til bleer fra?
daniellaelton
,
Tusind tak 😊 Puslesættet er fra www.loukrudt.dk
Kunstsamlingen Mia,
Hvor er det bare sødt. Det må være en glad lille baby der bor der 😊
www.kunstsamlingen.dk/online-galleri