Pink uge | fri fragt og meget gode besparelser

Lucas er afleveret i vuggestue og jeg har fri, så starten af fredagen bliver brugt i sofaen med tæppe på, levende lys og computeren i skødet. Ahhh, det er nu skønt! I går aftes var jeg til Stram Op i fitnessworld, jeg er stadig nybegynder i det der fitnesscenter, her kan du læse om at jeg er kommet op af sofaen. Så timen var ret hård at komme igennem, men jeg gjorde det og jeg var lidt stolt af mig selv bagefter. Den første halve time blev brugt på at træne ben og squatte, så stængerne og den lille popo kan i den grad mærkes i dag! :- ) Senere i dag skal jeg som repræsentant af forældrerådet i Lucas institution, være med til at afholde forældre-café klokken 15-16 og bagefter kan vi holde weekend, det glæder jeg mig altid til!

Men til noget helt andet, så vælter det med gode rabat-kampagner og midtseason sale hos rigtig mange skønne butikker lige nu og jeg e-l-s-k-e-r det! Det er jo lidt trist at indrømme, men jeg kan blive helt glad i låget af at gøre en god handel. Jeg har brugt lang tid på at sidde og gennemkigge de virkelig gode tilbud på denne webshop
, der er næsten 1000 produkter på udsalg + gratis fragt og jeg fandt en del ting som jeg da godt kunne tænke mig, at klikke hjem til guldklumpen.

Huen der minder mig lidt om Mickey Mouse skal han i hvert fald have her til efteråret, den koster kun 99.- på tilbud og så er der jo fri fragt. :-) Jeg er også lidt lun på skyfadet fra Bloomingville. Det ville være så fint til Lucas snack eller vores snolder. Der er også rigtig god mulighed for at få købt overtøjet med stor besparelse, da der er gode procenter på både vinterstøvler, regntøj, flyverdragter og jakker. Jeg synes for eksempel den fra Hummel er ret fin og så er den billig! Legekøkkenet har saksuseme også en god pris og er et jeg sagtens kunne have købt, så jeg havde sluppet for at give Lucas IKEA køkken en make-over, da det her er fint i sig selv. Lucas leger rigtig meget med sit legekøkken, så sådan et kan abefales til tumlingen. Vi har allerede et bord-og stolesæt, så det mangler vi ikke, men så synes at det på collagen er super fint og det kan hittes med 50% og ender med at blive ret billigt. Bæreselen er jo slet slet ikke noget vi mangler, faktisk har vi én mage til den på collagen fra Baby Bjørn til at ligge i kælderen, så vi har den til når der engang kommer en lillebror- eller søster<3 Vi var simpelthen så vanvittigt glade for den, så den måtte lige med her, så jeg kunne give det tip videre..

Se alle de gode tilbud >HER<<
og husk at der også er fri fragt. Jeg hader faktisk at betale for fragt, det kommer måske at at jeg bor i nærheden af en masse fysiske butikker og først er begyndt at benytte mig af netshopping, efter at jeg er blevet mor. Så når der er fri fragt skal købet ikke overvejes lige så meget, det er egentlig fjollet, i know!
  • FÅ FRI FRAGT MED KODEN FRIFRAGT1610

Kan i have en lækker lækker fredag, weekenden er lige for døren og jeg håber at i får en fantastisk en af slagsen med jeres kære! :-)

Indeholder reklame i form af affiliate-links.

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

Synes godt om

Kommentarer