Opskrift på lækre hvidløgsbrød af pita

I lørdags var jeg i byen, hvorefter jeg overnattede hjemme hos min dejlige søster. Vi havde glemt at handle "tømmermænds-mad" og da vi begyndte at blive sultne, gik jeg i køkkenet for at se, hvad jeg kunne kreere til os. Selvom jeg var slemt ramt af tømmermænd, var der ingen tvivl om, at det var min søster der havde det dårligst, så selvfølgelig tog jeg den opgave på mig. Hun havde en masse spændende i køkkenskabene, heldigvis. Så jeg varmede en karry-kokos suppe op til os og kogte nogle nudler med deri. Dertil lavede jeg nogle hvidløgsbrød ud af pitabrød. De blev ret vellykkede og skal bestemt laves en anden gang. Det hele smagte godt, på trods af at jeg mest af alt havde lyst til en snasket burger. ;-) Jeg er blevet spurgt efter hvordan jeg lavede dem på min Instagram, så i får lige opskriften. Hvis man altså kan kalde den det, for de var så simple at lave.

Opskrift på hvidløgsbrød af pitabrød:

Ingridienser:
  • Pitabrød (jeg brugte en pakke med 3 stk i)
  • 2 fed hvidløg.
  • Knivspids salt
  • Olie efter behov
  • Timian, rosmarin, tørret persille, eller hvad du kan lide af krydderier på dit brød. På dem ovenover er der timian på, det smagte super lækkert.

Fremgangsmåde:
  • Skær pitabrødene ud i trekanter.
  • Pres hvidløg og bland det med olien i en lille skål.
  • Pensel trekanterne med hvidløgsolien, det er en smagssag hvor meget hvidløg og olie du vil have på. Ønsker du at de skal være lidt ekstra snaskede, kan du også åbne trekanterne op og pensle brødene inde imellem brødet.
  • Til sidst smider du dem i ovnen på 200 grader varmluft indtil de er sprøde og let gyldne på toppen.

Ønsker du ikke en kraftig hvidløgssmag, kan du også bare gnubbe trekanterne med hvidløg, pensle dem med hvidløg og drysse krydderi på efterfølgende.

Velbekomme! :-)

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229