Opdatering på graviditeten

Hej derude i stuerne <3

Det er noget tid siden jeg har fået opdateret herinde, hvilket jeg egentlig ret ked af. Jeg vil så gerne blive bedre til at skrive nogle hyggelige indlæg til jer, men tiden flyver med de daglige rutiner og gøremål og jeg får simpelthen ikke sat mig ned og skrevet. Jeg håber at det ændrer sig, når jeg lige kommer ordentligt ind i vores "nye" hverdag, for jeg er jo kommet tilbage på skolebænken og det sluger altså også tid. :-)

Der er en del af jer, der spørger ind til graviditeten og min mave - det er så hyggeligt at i vil følge med! Maven vokser og vokser, jeg tror efterhånden at den er lige så stor nu, som den var i uge 30 da jeg ventede Lucas. Det går så stærkt og jeg er begyndt at vokse ud af mit tøj. Cowboybukser er i hvert fald No Go og efterhånden starter de fleste af mine morgener med en lille tøjkrise.. Det er selvfølgelig hyggeligt at maven vokser og jeg er ikke generet af den.. endnu?

Mandag i sidste uge var vi til MD, det der også kaldes for en midtvejsscanning og den gik heldigvis super godt. Det havde vi nu også forventet, efter at vi fik et kig ind til en sund og rask lillebror til hjertescanningen, som vi var til i uge 16.

Det var rart at tage til scanning, uden at have nerverne hængene uden på tøjet - jeg glædede mig faktisk bare til at se lillebror og se hvordan han trivedes inde i babyhulen. Min mor tog med til scanningen, det var faktisk meningen at vi skulle have været til en hyggelig kønsscanning sammen tidligere i graviditeten, ligesom vi var da jeg ventede Lucas. Men pga. de dårlige tal til nakkefoldsscanningen fik vi foretaget en moderkagebiopsi og sammen med svarene på prøverne, fik vi også at vide at vi venter os en lille dreng. Det var selvfølgelig dejlige nyheder, men en kønsscanning var pludselig ret unødvendig.

Det var en rigtig god scanning i sidste uge og hende der scannede mig, var bare så sød og gav os den bedste oplevelse. Det var den samme dame som scannede mig til nakkefoldsscanningen i uge 13 og jeg er ret sikker på, at hun sagtens kunne huske at jeg gik derfra med tårer ned af kinderne sidste gang. Åh, alle de bekymringer jeg havde og heldigvis var alt jo godt på prøverne!

Lillebror vejede 324 gram da jeg var 20+0, det er vidst sådan rimeligt gennemsnitligt vil jeg gætte på? I dag er jeg 21+3 (21 uger og 3 dage henne) Gad vide hvor stor han er nu? Jeg kan virkelig mærke at han er vokset meget på den korte tid, hans spark og møffen rundt derinde i maven er blevet meget tydeligt nu og jeg mærker ham flere gange om dagen. <3

Jeg glæder mig simpelthen så meget til at møde ham. Det er sikkert januar før vi får set os om!

Billederne i indlægget er taget for et par uger siden, da min veninde og jeg var på stranden og tage lidt billeder af hinandens mavser. Nu har hun født den dejligste lille dreng. Om nogle måneder er det min tur, det er så vildt at tænke på!

Tak fordi du læste med ❤️

De bedste hilsner, Daniella EltonTak fordi du læste med, rigtig god dag <3
// Daniella Elton

Synes godt om

Kommentarer

Connie,
Ommi glæder sig til baby kommer, og er gået i gang med strikketøjet?Knus og klem til jer alle?
connierj@mail.dk
Connie,
Ommi glæder sig meget til baby kommer, og er gået i gang med strikketøjet?Knus og klem til jer alle?
connierj@mail.dk