Om mig

Mit navn er Daniella Elton og jeg er 26 år gammel. Min kæreste og bedre halvdel igennem snart 3,5 år, hedder Rúni. Vi havde blot været kærester i 9 måneder, da jeg blev gravid ved en "upser". Vi var stormende forelskede, lige flyttet sammen og så stod vi pludsedlig dér med en uventet positiv graviditetstest. Det var en kæmpe omvæltning for os begge to og vi gjorde os naturligvis en masse tanker, inden vi kom frem til, at det eneste rigtige for os og den lille spirrevip i maven, var at gennemføre graviditeten. Dét har vi selvfølgelig ikke fortrudt et sekund. Jeg knuselsker min egen lille hjemmelavede familie og jeg ville aldrig være den foruden.

Nu er jeg mor til verdens dejligste og sjoveste lille bandit. Lucas er fra 8 september 2014 så snart er han 2 år og teenagetendenserne er allerede er begyndt at indtræde. Det er det vildeste at blive forældre! Det er det ubetinget dejligste jeg har oplevet. Men også det hårdeste, dét tør jeg godt at sige højt.

Vi bor i Tilst, der er en forstad til Århus. Her føler vi os vældig godt tilpas. Vi bor i en 3 værelses lejlighed i et gult betonbyggeri, men vi har vores egen lille have og nogle fantastisk søde naboer, så her er ganske okay! Jeg læser til socialrådgiver, uddannelsen startede jeg på i sommeren 2015, lige efter at jeg havde afsluttet min barsel.

Jeg elsker billige fund. Jeg er typen, der kan få et lille kick ud af, at finde kød til fryseren til halv pris, gå på tilbudsjagt eller gøre et godt kup på eBay. Det er især Lucas der bliver forkælet med nyt til garderoben og værelset herhjemme, men sådan er det vidst bare, når man bliver forældre. ;-)

Bloggen afspejler naturligvis min hang til gode fund, samt tips fra én mor til en anden og så deler jeg ting jeg synes er cool til både mor, barn og bolig. Derudover lukker jeg dig indenfor i vores vores hverdag, i vores til tider kaotiske men vanvittigt hyggelige familieliv, med mor, far og Lucas - vores stædige, elskelige tumling.

Velkommen til. Jeg håber at du har lyst til at blive hængende. Hvis der er noget du gerne vil vide om mig eller om os, så skriv endelig i kommentarfeltet, så vi jeg svare efter bedste evne.

Mine indlæg kan indeholde reklame eller affiliate-links. Det vil fremgå tydeligt når dette er tilfældet. For samarbejde eller annoncering kan du kontakte mig på min email: kontakt@lucasogmor.dk

Kindkys og tusind tak fordi du læste med.❣️

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

*Indlægget indeholder Affiliate-links

Synes godt om

Kommentarer

Birgitte
,
YAY! Glæder mig så meget til at se endnu mere til lækre Lucas og til dig, dit søde, varme og dejlige menneske <3
Daniella Elton,
DU er altid så skide sød Birgitte! <3 Det er bare dejligt at du vil følge med. 😊
lucasogmor.dk