New in | en snak om at pakke yndlingstøjet væk og 25% rabat til Ellos


Affiliate
1. Sko HER
// 2. T-shirt HER
// 3. Bukser HER 4. Gummistøvler HER
Lucas tøj i str. 86 er begyndt at stumpe og ligeledes er hans sko i str. 23 begyndt at stramme en lille smule, så nu må der shoppes lidt nyt til ham.

Da han var baby, syntes jeg altid at det var lidt vemodigt, at pakke en størrelse væk og henstille alt det nuttede og nærmest ubrugte babytøj til vores mørke kælderrum. Jeg knyttede på en eller anden måde en slags følelsesmæssigt forhold til det lille-bitte tøj, fordi det var forbundet med en masse følelser omkring ventetiden i graviditeten, hvor jeg spændt og lykkelig købte det første tøj. Det var selvfølgelig også trist, fordi min lille baby voksede alt for hurtigt, så mor her bare ville stoppe tiden! Han nåede jo knap nok at få brugt tøjet, før at det blev for småt og nyt måtte til.

Sådan er det jo ikke helt længere, Lucas har brugt størrelse 86 det sidste halve år, så hans tøj er blevet brugt flittigt og jeg rammes ikke længere af den samme tristhed, når det skal pakkes væk. Selvfølgelig har jeg da noget yndlings tøj i hans 86'er garderobe, som jeg ville ønske at han stadig kunne passe, men på den anden side har han også haft det på så mange gange nu, at jeg begynder at glæde mig til at shoppe en masse nyt hjem til ham, som jeg kan se ham være lækker i i stedet. :-)

Jeg har lige klikket de 4 ovenstående goodies hjem til banditten. Jeg er især helt skudt i gummistøvlerne med de gule snørrebånd og ører, hold k*ft de er seje! Jeg glæder mig helt til at han skal ud og hoppe i vandpytter med dém på. Han bliver også smart i sine nye Oh No bukser og t-shirten, som jeg synes har et sejt print, der ligner en cocktail af Mickey Mouse og en halvfarlig pokemon. Skoene med foer kommer nok til at blive brugt som reserve-vinterstøvler og til lidt pænere brug.

Der er 25% på ALT børnetøj hos Ellos
, så det tilbud benyttede jeg mig selvfølgelig af. Gummistøvlerne burde vidst ikke være røget med på tilbud, men det gjorde de. Yay! Vinterstøvlerne med foer er ikke med procenter.

Jeg har faktisk aldrig shoppet hos Ellos
før, my bad, for der er faktisk mange lækre sager til både barn, bolig, mor og far. Bum Bum, så håber jeg bare at fragtmanden er hurtig, det er så hyggeligt at gå og vente på en lækker pakke, der kan komme når som helst.

Jeg håber at du kunne finde lidt inspiration i mine seneste køb, ellers kan jeg også anbefale at tage et kig på det lækre børnetøj HER . Rabatkoden der giver 25% og GRATIS FRAGT er 345701 .:-)

Jeg håber at du har fået en lækker start på ugen og at mandagen ikke er for ond ved dig. God dag. <3

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

 

Synes godt om

Kommentarer