Mit første blogger-event med Amaze Press

Jeg har altid drømt om at blive inviteret med til blogger-events, det lyder så hyggeligt og udover lækkert mad og de lækre produkter der fremvises, får man også mulighed for at møde en masse skønne mennesker. 

Jeg bor i Aarhus, så det er begrænset hvad der sker af dén slags festligheder herovre. Det meste sker i hovedstaden og det er jo forståeligt nok.. Jeg er én gang blevet til VRS arrangement, men det var på Lucas fødselsdag og der måtte jeg af gode grunde takke nej.. men for nyligt fik jeg en invitation til et event af Amaze Press, som jeg holder af at samarbejde med. De rykkede nemlig teltpælene op for en aften og kom til Århus ? 

Vi blev blandt andet præsenteret for Foreo, HH Simonsen, Dennis Knudsen og Matas striber og deres luksus linie Plaisir. (Fortsættes under billederne)

Jeg var afsted i går aftes og det var en stor fornøjelse at møde ansigterne bag Amaze Press og de andre bloggere og instagramere, som jo på en eller anden finurlig måde er en slags kollegaer.

Efter eventet, tog jeg med 3 søde Instagram piger ud og fik en mojito ved åen. Det var dejligt at møde Katrine, Christina og Camilla bag profilerne @trinskii @chrisserm og @camillankn efter at have fulgt med i deres liv på Instagram. Snakken kørte bare og vi kunne sagtens have sidder der og drukket drinks til langt ud på natten. Det var en perfekt afslutning på en dejlig aften!

Vi blev så forkælet med mad til ganen og den fineste Goodiebox med gaver som jeg kunne få lov at teste. Jeg er SÅ glad for oplevelsen og for at jeg fik lov til at være med! Jeg følte mig så forkælet! 

Synes godt om

Kommentarer