Mine anbefalinger: Det hele med store rabatter


Affiliate 1.NEONATE BABYALARMER // 2.HAPE GARAGE // 3.DONE BY DEER ZEBRAPUDE // 4.BABYBJORN BÆRESELE // 5.IDA ISING PUSLETASKE // 6.BRIO GÅVOGN


Yes børnepengene er lige trillet ind på kontoen og i aftes fik jeg et tip om, at DENNE populære webshop har gang i et ganske udemærket efterårsudsalg! Alle de ting jeg har fundet frem her, er nogle vi er- eller har været rigtig glade for til Lucas.

BRIO GÅVOGNEN var ganske uundværlig da Lucas skulle lære at gå. Den er fast opbevaringssted for hans stabelklodser, som ind i mellem ryger en tur på gulvet, så han kan bruge den til at transporterer sine legesager rundt i lejligheden. Han sætter sig også i gåvognen og beder os om en køretur, det gjorde han faktisk så sent som i dag, den lille bandit. Den er et must-have!  Der er 100.- at sparre lige nu.

NEONATE BABYALARMERNE er virkelig virkelig gode. Vi havde først et sæt alarmer fra Philips Avent, men dem byttede vi til disse fra NeoNate. De er hver en krone hver og er en af de ting, som jeg vil sige er et must have når man bliver forældre. De er nedsat med 23% lige nu.

IDA ISING PUSLETASKEN er nok nærmere nice-to-have, vi brugte den helt ufatteligt meget da Lucas var spæd og i den tid, ville vi ikke have undværet den. Man skal dog, efter min mening, være opmærksom på, at det kan være en god ide at have en anden taske med på turen til sutter og andre ting, der kan være nødvendige at have lige ved hånden, da tasken ikke er lige til at komme i, når man er på farten. Som pusleplads i det fri fungerer den tilgenfæld til topkarakter! Du sparer 40% lige nu.

Lucas er jo for længst vokset ud af BABYBJORN BÆRESELE men den var uundværlig for os, da han var baby. Vi havde egentlig den mindre model fra samme mærke til at starte med, men jeg havde brug for en bæresele med mere støtte i ryggen og der var den rigtig god. Jeg havde modellen der hedder Miracle, som jeg har taget med her. Hvis du spørger mig, er en god bæresele eller en vikle et must-have Nedsat med 25% lige nu.

DONE BY DEER ZEBRAPUDEN synes jeg egentlig bare er sød og dekorativ på børneværelset. Jeg synes designet er super fint og det er prisen der er nedsat til sølle 70.- i hvert fald også.

Sidst men ikke mindst, anbefaler jeg HAPE GARAGEN. Den fik Lucas i fødselsdagsgave af sin Omma og han leger rigtig meget med den. Rabatten på denne er desværre udløbet. 

Der er også mange penge at spare på LEGO opbevaringskasser. Dem har Lucas også, jeg synes de er både dekorative og praktiske. Der er 30% lige nu.

Kunne i tænke jer, at jeg laver individuelle og mere uddybende anmeldelser af produkterne på collagen og andre ting der har været must-haves, nice-to-have og måske endda også fejlkøb vi har gjort os? Det vil jeg gerne lave, hvis det er noget i tænker der kan bruges til noget? Skriv gerne en kommentar her, på Insta eller på min facebookside.

Tusind tak fordi du læser med og fyr nu de børnepenge af fornuftigt ;-) God weekend!
 Indeholder affiliate.

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER
 

Synes godt om

Kommentarer