Min nye kjole..

I søndags var jeg til konfirmation hos min lillebror. Det var en stor dag og hvor er jeg stolt af ham og den gode dreng han er blevet til. <3 Det er helt vildt, at han allerede er så stor, 7 klasse og konfirmand nu. før vi får set os om, er det jo Lucas tur. Wow, tiden flyver altså.

Det var en dejlig fest, den var lige som den skulle være med dejlige mennesker, solskin, god mad og vigtigst af alt, en glad konfirmand. 

Jeg så mit snit til, at få taget min nye sommerkjole i brug til konfirmationen. Den nåede lige at komme med posten, et par dagen inden festen og den passede heldigvis perfekt. Jeg synes altid at det er en chance man tager, når man bestiller online hvor tøjet ikke kan prøves inden. Min kjole er en str. L, jeg blev vejledt til at vælge den rigtige str. og det er jeg super glad for, da jeg normalt er en str M. Jeg har en stor barm og det er jo vigtigt, at babselutterne også kan være der uden at blive mast. 

Jeg er en sommerpige og jeg elsker dage hvor det er så godt vejr, hvor man kan smide alt det lag-på-lag tøj vi har brugt henover vinteren og endelig vise lidt hud og få lidt farve. 

Da vi sad i kirken og ventede på at min lillebror skulle konfirmeres, opdagede Lucas mine gennemsigtige strømpebukser og synes, at de var meget mærkelige. Hans kommentar var "mor, vi køber lige nogle nye bukser til dig bagefter" Jeg skulle virkelig koncentrere mig, for ikke at knække sammen af grin lige dér i kirken. Der kommer så mange guldkorn ud af ham lige nu, han er den sjoveste og jeg elsker det!

Min kjole er fra dygtige Claire Sofié, der kun producerer 200 stk. af hvert design. Det betyder også, at alle kjoler er limited editidion og ikke er nogle som er ejet af alle og enhver. Designet er dansk og de fleste kjoler koster 499.- Det er også prisen for min fine blomsterkjole, som jeg er helt pjattet med. 

Hvad synes i om den? 

Kjolen er modtaget i gave, i forbindelse med en konkurrence på Instagram og dermed er dette indlæg reklame. 

Synes godt om

Kommentarer