Mere om mit arbejde og drømmen om noget nyt.. kan du hjælpe?

Der er flere der har spurgt ind til mit nye arbejde, så det vil jeg selvfølgelig gerne fortælle lidt mere om.

Læs også: En stor beslutning | jeg er droppet ud af min uddannelse

Da jeg havde taget beslutningen om at stoppe på studiet, skulle jeg lynhurtigt finde mig et arbejde, så vi havde en indtægt den følgende måned. Derfor måtte jeg måtte tænke hurtigt og søgte en stilling som telefonsælger, hvilket jeg har erfaring med fra tidligere jobs.

Jeg fik også hurtigt et arbejde, heldigvis, for der skal jo smør på brødet og julegaver under juletræet ej at forglemme. ?

Så nu booker jeg forsikringsmøder i et callcenter. Det er et ret hårdt job, fordi man skal være på konstant, styre samtalerne og holde effektiviteten i top, for at nå dagens resultater. Jeg sidder med headsettet på fra 9-16 hver dag, så når jeg kommer hjem, er jeg træt i hovedet. Jeg står af bussen kl. 17 og kan endelig forventningsfuldt gå hjem til Rúni og Lucas, der for længst er blevet hentet i vuggestue. Hvilket ikke er sjovt, aldrig at kunne være med til, skulle jeg hilse at sige!! :-( En dag om ugen arbejder jeg over, hvor jeg først er hjemme kl. 19, lige i tide til at putte Lucas.

Vores hverdag har virkelig ændret sig, efter at jeg er begyndt at fuldtidsarbejde i stedet for at studere. Jeg føler at jeg er for lidt hjemme, ser min dreng og mand for lidt + at jeg ikke når nok af de praktiske gøremål i ugens løb, fordi jeg er så træt når jeg putter Lucas, at jeg falder i søvn sammen med ham. Det skal ikke lyde som en lang klagesang for jeg er heldigvis en god sælger, så jeg når mine mål og har desuden også nogle søde kollegaer, hvilket tilsammen gør, at arbejdsdagen er til at holde ud. :-)

Men nu har jeg været der i 2 måneder og et job som telefonsælger er ret ensformigt, det er bare samme samtale om, og om, og om igen......Så jeg drømmer om noget andet at arbejde med, i Århus området. Mit arbejde og arbejdstiderne passer ikke så godt ind i vores hverdagsfamileliv og et andet job kan gøre, at jeg også har energi til mine vigtige mennesker og gøremål når jeg kommer hjem fra arbejde. Desuden er det også vigtigt for mig, at jeg, bare en gang i mellem, har fri tidligt nok til at hente Lucas i vuggestuen - den kærlighedserklæring jeg bliver mødt med når han ser sin mor gå ind af døren i vuggestuen, er simpelthen for hårdt for mig at undvære!

Jeg har masser af erfaring med at arbejde i butik eksempelvis og er også en haj til det med de sociale medier osv =) Så hvis du mangler/kender en der mangler en sød ansat, fuldtid eller deltid eller bare som julehjælper, så råb gerne højt, det kunne mildest talt være pisse fedt. Det skal være min. til marts måned hvor jeg kan starte på et VUC kursus med virksomhedsøkonomi (jeg kan arbejde deltid imens) MEN dukker det rette job op, udskyder jeg gerne studieplanerme nogle år, det haster nemlig ikke. :-) Hvis du tænker at du måske mangler mig i dit firma, men gerne vil vide mere om mig og mine kompetencer, så send gerne en mail på daniellaeltonolsen@gmail.com, eller fyr løs i kommentarfeltet hvis du kender til spændende ledige stillinger (i Århus og omegn)

Tak på forhånd og fedt at du læser med<3 Indeholder affiliate

 

Synes godt om

Kommentarer