Lirumlarumleg udsalgsfavoritter + vind gavekort på 500.-

Lirumlarumleg er en af mine absolute yndlingsbutikker når det kommer til legetøj og lækkert interiør til børneværelset og dét er jeg ikke alene om, for i 2015 vandt de årets børnebutik hos børnibyen. Man kan finde alverdens ting til de mindste og helt op til 10 års alderen, udvalget er fantastisk! Du finder mange af de populære brands og kendte produkter, men der gemmer sig også nogle anerledes og finurlige ting på siden og dét er jeg også pjattet med. 

Lirumlarumleg har netop skudt januar-udsalget i gang og hundredevis af lækre sager til de små (og store) guldklumper, kan høstes med gode besparelser. Ovenfor ser du nogle af mine favoritter til børneværelset og her har jeg fundet lidt inspiration til legetøj. Det hele er på udsalg med op til 50% rabat.. Shop eller se hele udvalget HER

Der er 25 sider med udsalg der indeholder lækre mærker som blandt andet CamCam, Konges Sløjd, Liewood, Mr. Maria (Miffy), Bobles, Sophie girafe, flere str. Jellycat og meget meget meget mere.. 
Lige nu kan du vinde 500.- til lirumlarumleg på min instagram profil @lucasogmor Du deltager lige >>HER<< konkurencen slutter den 22 januar og vinderen udtrækkes tilfældigt og offentliggøres på konkurrenceoplsaget på min Instagram-profil. 

Den heldige banan der vinder, kan jo få lidt ekstra i kurven, nu hvor der er udsalg på et stort udvalg. Good luck! <3

Tilbuddene gælder til d. 25 januar.

Indeholder affiliate 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER
 

Synes godt om

Kommentarer