Kombivogn til lillebror | Petite Cherie Heritage Duo

I samarbejde med Jollyroom har jeg fået mulighed for at teste kombivognen fra Petite Cherie Heritage i faven Grey Melange Silver. Vognen er på tilbud med 43% og står til kun 3195.- hos Jollyroom her.

Vi hentede kombivognen på posthuset i mandags og både Rúni og jeg var mega spændte, da vi skulle pakke den ud. Vi har jo kun set den på billeder inde på Jollyrooms hjemmeside inden bestillingen, så derfor kunne vi kun håbe på, at den ville leve op til vores krav og forventninger til lillebrors kommende køretøj.

Vores mini-bil er den primære årsag til, at valget er faldet på en lille kombivogn, fremfor en barnevogn med et stort liggemål. Det er ret vigtigt at vores vogn er lille og kan klappes meget sammen, så den kan være i vores Toyota Aygo, hvor der er minimalt med plads til en barnevogn. Vores nye vogn bestod heldigvis testen. Den er er nem at klappe sammen, så den nærmest ingenting fylder. Den kan endda ligge i vore lillebitte baggagerum. Halleluja.

Barnevognskassen kan vende begge veje, jeg var lidt for hurtig og vil bruge den omvendt til lillebror. Vognen leveres med både siddedel og lift, så vi kan bruge den allerede når lillebror er helt lille. Den var heldigvis nem at samle, hjulene blev hurtigt klikket på og når man lige finder fidusen, er det også nemt at klikke hhv. klapvognsdelen og liftdelen fast til stellet. Det er også nemt at skifte fra barnevognsdelen til klapvognsdelen og med et snuptag, kan den også foldes sammen så den kan komme med i bilen.

Vognen fra Petite Cherie vil jeg sige, er i virkelig god kvalitet til prisen. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet mig af en vogn til den pris (det er saksuseme billigt), men den har overrasket meget positivt. Mit førstehåndsindtryk da vi havde fået sat barnevognsdelen fast til stellet, var at det er en lækker barnevogn. Farven er virkelig fin og det samme er det quiltede stof. De flotte læderdetaljer på håndtag, fodstøtte og bøjle er også med til, at give vognen et strejf af Luksus. Det spiller vildt godt sammen med det sølvgrå stel og alt i alt fremstår vognen bare rigtig flot!

Det var et must for os, at finde en vogn med drejehjul. Vi bor tæt på byen og det er så vigtigt, at den er nem at komme omkring med. Vores nye kombivogn har låsbare svinghjul med luft, der gør den let at manøvre rundt. Det skulle selvfølgelig lige komme an på en prøve, så jeg udskiftede barnevognsdelen med klapvognsdelen og tog på tur med Lucas. Klapvognsdelen kan indstilles i forskellige siddelejder og barnet kan enten vende mod dig eller ud mod “verden”. Klapvognsdelen er også rigtig fin og stabil, men jeg vil sige at den er lige til den lille side til en bandit der er fyldt 3 år. Vi skal bruge klapvognsdelen, når lillebror begynder at sidde stabilt selv og bliver nysgerrig på verden.

Effer at have prøvekørt vognen, må jeg sige at den lever op til det vi håbede på og mere til. Den ER virkelig nem at køre med og så synes jeg bare, at den er vildt pæn, både som barnevogn og klapvogn. Den eneste ulempe er det korte liggemål på liftdelen og så synes jeg, at knapperne til overdækkenet på barnevognen kan være lidt stramme, men det bliver sikkert bedre med tiden.

Der følger faktisk også en adapter med til vognen, som kan kombineres med autostole fra Maxi-Cosi, Cybex og BeSafe. Vi skal købe en Cybex autostol og det er jo helt perfekt, hvis vi lige skal have flyttet en sovende lillebror mellem bil og barnevogn. Der følger også regnslag med til klapvognsdelen og derudover er der en masse tilbehør der kan købes ved siden af. Jeg skal have købt denne hynde til klapvognsdelen og et regnslag til barnevognen. Derudover kan man også få pusletasker, køreposer osv.

Vi har en lækker kørepose der også er fra Petite Cherie, der passer ned i både lift og klapvogn. Så skal den bette bare i en lækker ulddragt og så er han klar til at komme ud og putte eller komme med på tur. Den er også nedsat med 43% HER men den kan jeg skrive lidt mere om en anden dag. :-)

Suk hvor jeg glæder mig til at komme ud og trille med vores lille baby og til alle de andre ting der følger med. 3 måneder tilbage til vi endelig skal møde ham, det begynder at være svært at vente!

Find Petite Cherie Heritage Duovogn 2017 i Grey melange silver lige HER med 47% rabat hos Jollyroom.dk. Prisen er kun 3195.- nedsat fra 5595.- Den får den varmeste anbefaling herfra!

Den fåes i flere forskellige farver, men jeg vil lige nævne at den i farven Olive Green er nedsat med 57%. Den koster kun 2395.- HER. Den er virkelig også fin!

Der er mange lækre barnevogne, klapvogne og kombivognen inde hos jollyroom.dk og lige nu er der mange penge at spare på rigtig mange af dem. Tag et kig og find din favorit hos Jollyroom.dk

Indeholder reklame for Jollyroom, men jeg kan absolut anbefale denne vogn. Den er et kup!

Synes godt om