Kæmpe udsalg hos Instahjem

 

Et lille tilbuds-tip jeg lige må give videre til jer! Instahjem har fået vokseværk og er flyttet i størrer lokaler og i forbindelse med at de er færdige med lagerflytning og mega oprydning, har de skudt et kæmpe udsalg igang. Der er så mange produkter på deres side der falder lige i min smag og flere af dem er også på udsalg. Yay. Jeg har samlet nogle af mine favoritter ovenfor, det er jo ikke en hemmelighed at jeg er vild med monocrome, så det var selvfølgelig uundgåeligt at der måtte en masse black & white items med på collagen. Hvis jeg havde haft en lille prinsesse, måtte det fine sky-tæppe gerne flytte ind, så den sneg sig også lige med blandt mine favoritter.

På Lucas værelse er der efterhånden mange items fra Instahjem og lur mig, om ikke der skal klikkes lidt flere hjem, nu hvor udsalget er skudt i gang. Der er op til 75% rabat i udsalgs kategorien, men skynd jer, for nogle varer er der allerede kun få tilbage af. Shop i udsalgs-kategorien HER.

___________________________________________________________________________ INSTAHJEM er en af mine absolutte favorit webshop's og derfor er jeg også mega beæret over, at jeg er med som ambassadør på deres team. På den måde er dette indlæg på sin vis sponsoreret.

Synes godt om

Kommentarer