Jeg har indgået et væddemål! 

Da jeg stod på vægten forleden dag, viste tallet det samme, som da jeg var højgravid med Lucas. 11 dage efter fødslen var jeg nede på min før-graviditets-vægt og så er tallet ellers steget ligeså langsomt igen og nu står der altså + 10 kg.. 

Jeg har det okay i min morkrop, som egentlig er sluppet fint fra det hele. Men samtidig er jeg træt af, at mit tøj er begyndt at stramme imens dobbelthagen vokser.

Så nu har jeg valgt at tage mig sammen og gøre noget ved det. Mit mål er 5 kg på 3 måneder, det er stadig nogle kg fra min før-vægt men jeg synes det klæder mig med lidt former og når jeg vejer 65 kg. føler jeg mig godt tilpas. Det er et realistisk mål hvis jeg stopper med at spise slik og drikke cola hver dag og støver mit fitness kort af, der ikke er blevet brugt i 4-5 mdr. I aften skal jeg en tur på cross traineren og til yoga med en veninde og det bliver godt at komme igang med træningen igen!

Jeg vil så gerne kunne passe mit tøj ordentligt igen og føle mig bedre tilpas generelt. 

Min bedre halvdel, jeg selv og min stedfar har lavet et væddemål omkring, hvem der kommer tættest på vores "mål" inden vi har vejedag 17 juli.. Den af os der er længst fra målet, skylder 500 kroner. Det er måske lidt fjollet, men det giver mig motivation at vi kæmper i fællesskab og at jeg har en i Deadline, da jeg er faldet i alle de andre gange jeg har forsøgt at komme tilbage i form og blive strammet op. 

Jeg kalder det "fit på 90 dage" og jeg har været igang i en uge nu. Det går faktisk godt med at tage de sunde valg og nu bliver det godt at få træning med ind over også. Jeg vil tabe mig ved at skære ned på kulhydrater som brød, pasta kartofler og ris og så skal det være slut med slik, cola, Chips og dip og hvad jeg ellers plejer at fylde min krop med. Jeg må have en snyde aften om ugen, så jeg kan blive ved at holde gejsten oppe men her skal jeg selvfølgelig heller ikke æde til jeg revner. Generelt spiser jeg mindre portioner og holder mig fra ovenstående og det første kg er allerede røget af.

Jeg hepper på mig selv, det skal lykkedes og træthed og nemme løsninger skal ikke være en dum undskyldning denne gang!

Er der andre der er på samme rejse? Så skriv gerne så jeg kan følge med ?

Synes godt om

Kommentarer