JEG ER GRAVID

Jeg har båret på en lille hemmelighed, der ligger nemlig en lille spire i min mave. <3 Jeg er i lige gået ind i uge 16 i dag (15+0). Jeg går ind i en nye uge hver mandag, så det er heldigvis til at huske. :-)

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at graviditeten er fløjet afsted indtil videre, men det har desværre været en hård omgang. Ligesom i graviditeten med Lucas, har jeg været helt ekstremt syg med kvalme. Æv hvor har det været surt. I starten af uge 6 kom kvalmen med fuld skrald og har været altoverskyggende og meget hæmmende for mig.. ligesom en omgangssyge der bare bliver ved og ved og ved.. Jeg nåede at tabe mig 5.5 kg, inden det ligeså stille er begyndt at vende igen. Jeg er blevet fulgt tæt af Skejby sygehus, hvor jeg har gået til kontrol, blandt andet fordi mit vægttab var kritisk og fordi jeg fik noget hæftigt medicin imod kvalmen.

Jeg kunne sagtens kaste op 10-12 gange på en dag og det eneste jeg spiste var kiks, pomfritter, frugt og de sidste par uger også lidt brød. Heldigvis har baby ikke manglet noget før her til sidst, hvor jeg skulle spise proteinbar mm. da jeg slet ikke kunne få kød ned.

Nu er min kost nogenlunde oppe på det sædvanlige. Kvalmen er også på retur, jeg har 7-9-13 kun kastet op 2 dage på vores ferie og det er kommet ud af det blå om aftenen, hvor dagene ellers har været rimeligt gode. Det er SÅ rart, at det endelig vender og jeg langsomt bliver mig selv igen. Det har været hårdt, at være for syg / mangle overskud til at lege med sit barn, rydde op i hjemmet og være en god kæreste - men alt tyder på, at vi heldigvis er ude på den anden side og ENDELIG kan stornyde graviditeten og den voksende mave <3

Den vokser så hurtigt her 2. gang, jeg ser især stor ud om aftenen. Det er så hyggeligt at følge hvordan den vokser uge for uge. Jeg begyndte at mærke liv allerede i begyndelsen af uge 14, det er virkelig tidligt og jeg var da også i tvivl om, om det nu også kunne passe. Men til nakkefoldsscanningen 13+1 var baby mega aktiv og jeg kunne tydeligt mærke de små spark inde i maven, som jeg kunne se oppe på skærmen. Det føles bare som små bobler, men jeg blev bekræftet i, at det er babyen jeg kan mærke. Nu kender jeg jo også følelsen af en babys bevægelser fra sidste graviditet og derfor er det nemmere at være OBS på, hvordan baby føles derinde.

Det vilde er, at Rúni mærkede liv sidst i uge 14. Babyen var mega aktiv og da jeg fortalte det, lagde han sin hånd på maven. Vores baby lavede et smølfe-spark der var ret hårdt og inden jeg selv fik sagt noget, sagde farmand "hold da op, det spark kunne jeg mærke". Han har ikke været heldig at mærke det siden, men det var stort at få lov at opleve så tidligt i graviditeten.

I går aftes lå Lucas på min mave, fordi han ville ligge med babyen (smelter hver gang). Babyen møffede rundt og var meget aktiv og pludselig siger Lucas "måske babyen bobler inde i din mave". Synes det var så sjovt, for vi har ikke snakket med ham om at baby sparker og slet ikke nævnt, at det føles som bobler - så måske han rent faktisk kunne mærke baby derinde?

Det føles i hvert så dejligt at mærke liv derinde allerede, så ved jeg at baby har det godt <3

Vi skal til scanning igen den 7 august og jeg kan slet ikke vente, til at få endnu et kig ind i babyhulen. Det er altid så stort at få lov til. :-)

I dag var vi på tur til en færøsk by der hedder Kirkeby og da der jo er smukt overalt her på Færøerne, måtte jeg lige have et billede af maven i de smukke omgivelser. Lucas ville gerne være med på billederne og han synes da også, at baby skulle have et kys. Han bliver verdens bedste storebror!
Tak fordi du læste med, rigtig god dag <3
// Daniella Elton

Synes godt om

Kommentarer

Connie,
Nåå!! Hvor er det skønne bill.? godt at du nu har det bedre, så i kan nyde det oppe på smukke Færøerne ? Og Lucas bliver uden tvivl verdens bedste storebror. Elsker jer ???
connierj@mail.dk
...
,
Åh, stort tillykke med graviditeten, ved i hvad køn det bliver? 😊 Håber i har haft en god ferie. Jeg følger med på Instagram og håber du på et tidspunkt vil lave et indlæg omkring hvordan i bor? Syntes nemlig i bor aå flot ud fra billeder e på Instagram, og jeg mangler lidt inspiration til ar få lavet om i lejligheden 😊