Guld feber og gode tilbudSå i mon OL finalen i går? Det var noget af et opgør, som vi selvfølgelig skulle se herhjemme. Rúni spillede håndbold på højt plan, da han boede på Færøerne, så han gik måske lidt mere op i det end jeg gjorde. :-) Hvis jeg skal være ærlig, havde jeg virkelig ikke spået Danmarks håndbolddrenge til at have ret store chancer, da de jo før har haft lidt svært ved at klare presset i de store finaler.


De kom godt fra start og det havde jeg ikke set komme, så pludselig blev det jo faktisk en voldsomt interessant kamp. Da det gik op for mig at drengene på banen rent faktisk kunne lugte guldet, blev kampen ret nervepirrende at være vidne til. Vi heppede og jublede da de vandt, OL guld i håndbold er jo alligevel ret stort!

Pixizoo fejrer guldfeberen med en masse gode tilbud, som jeg lige fik lyst til at dele med jer. De gælder KUN I DAG og kun på lagervarer naturligvis.

Affiliate Fjallraven HER // Smallstuff HER // LEGO HER // Tripp Trapp HER

Lucas har både Trip Trap stolen i sort, Fjallraven Mini i Blå og et par LEGO kasser til opbevaring. Vi er meget glade for det hele, så det får lige min anbefaling med på vejen. Jeg har selv lige shoppet de her lækre sager hjem fra Ellos i dag, så jeg må nok hellere hoppe over alle de gode tilbud - selvom jeg godt nok er fristet, særligt af Fjallraven tasken i sort. Små børn kan da heller ikke få for mange tasker vel?

Så i mon kampen i går og sad i også på kanten af sofaen og bed negle af spænding? :D

Kan i have en dejlig aften. Vi har en lækker hjemmelavet lasagne i ovnen. Duften begynder at sprede sig i stuen og jeg glæder mig til at det bliver spisetid. Nom Nom.

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

 

 

Synes godt om

Kommentarer