Goodiebox november - In the Nude

INDEHOLDER REKLAME

Endelig fik jeg hentet min Goodiebox for november. Det er altid lækkert at blive forkælet og overrasket med lækre produkter og finde nye beauty favoritter. Denne måned er temaet In The Nude, hvor formålet er at pleje vores naturlige selv. Boxen indeholder produkter vi kan bruge, for at opnå et naturligt make-up look. Personligt er jeg ellevild med denne måneds Goodiebox, alle produkterne falder lige i min smag og så er mange af dem endda Full Size. Yes. Faktisk er dette nok den lækreste Goodiebox jeg indtil videre har modtaget - de gør det altså godt!

IN THE NUDE BOXEN har en værdi på 648 kr.- Den indeholder disse produkter:

GLOSSWORKS: Nail Polish - Vejl. udsalgspris 110 kr. (fullsize)

COFFEE AND SCRUB: Coconut Coffee Scrub - 100 g, Vejl. udsalgspris 249 kr. for 200 g

SLEEK MAKEUP: Face Contour Kit - Vejl. udsalgspris 85 kr. (fullsize)

LUXIE BEAUTY: Flat Angled Blender Face Brush 538 - Vejl. udslagspris 129 kr. (fullsize)

MESAUDA: BB Cream/Radiant Skin/Nude Skin/Liquid Silk - Vejl. udsalgspris 110 kr.-180 kr. (fullsize)

OLE HENRIKSEN: Pore-Balance Facial Sauna Scrub - 28 g, Vejl. udsalgspris 255 kr. for 89 g

Boksen indeholder desuden en voucher på 25 % til iDeal of Sweden. Jeg er meget glad for mit Ideal of Sweden cover, som jeg skrev om HER.

Denne måned er tilgængelig fra den 21. nov. og har en ekstra kort salgsperiode på kun 3 uger. Derfor skal du også være hurtig, hvis du skal nå at have fingrene i denne måneds In The Nude Box. Alt i alt en super lækker boks, jeg bliver aldrig skuffet. Hvis du også vil forkæles med Goodiebox hver måned, kan du tilmelde dig HER
. Det koster kun 169.- inkl. fragt og kan opsiges til en hver tid. Du kan tilmelde dig nu, så modtager du “In The Nude” som den første Goodiebox (så længe de er på lager). I DAG 30/12 INDTIL KL. 23.59 FÅR I EN MARIA NILLA HEAT PROTECTION SPRAY MED, HVIS I KØBER EN IN THE NUDE GOODIEBOX. DVS. AT I FÅR PRODUKTER TIL EN VÆRDI AF 837.- MEN BLOT BETALER 169.- INK FRAGT. DET KAN TIL EN HVER TID OPSIGES, MEN DENNE MÅNED ER OPLAGT TIL AT FÅ DET PRØVET, HVOR MAN BLIVER EKSTRA FORKÆLET! KODE : MARIANILA. KØB DEN HER.

GOODIEBOX

indeholder 5-7 skønhedsprodukter, nogle er full-size og andre er specialstørrelser. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte. Værdien af de modtagne produkter vil altid være min. 550.-

 

Tak fordi du læste med <3

Følg med på bloggens facebookside HER og på min Instagram HER.

 

Synes godt om

Kommentarer