Goodiebox | Mangler du lidt selvforkælelse?

INDEHOLDER REKLAME

Jeg siger det igen - jeg er mega begejstret for at modtage min Goodiebox! Det er så lækkert, at blive forkælet med nye produkter og få dem afprøvet og finde nye favoritter.

LA PARISIENNE INDEHOLDER:

Laritzy Cosmetics, NUE palette, 310 kr. (FULLSIZE). Øjenskyggepaletten har de smukkeste varme farver og den falder lige i min smag. Det er dog lidt ærgerligt at der ikke sidder er spejl derpå, det ser lidt tomt ud!

Manna Kadar, Liplocked Priming Gloss Stain, Siren, 150 kr. (FULLSIZE). Lip glossen giver elegante røde læber er indbegrebet af et look a la Paris. Personligt er det look lidt for dramatisk til mig, så for et mere underspillet look, vil jeg nøjes med at duppe den på læberne med fingeren.

Miqura, Premium Bubble Mask, 59 kr. (FULLSIZE). Ansigtet har brug for en god detox og jeg er stor fan af maskerne fra Miqura: de virker bare! Denne maske skummer op når du bruger den og fjerner skånsomt makeup, snavs og rengør huden i dybden.

Benefit, Hoola Bronzer, 305 kr. for 8 g (i boks 3 g). Den populære bronzer er perfekt til enten at sætte fokus på ansigtets konturer eller give din hud et solkysset look. Jeg bruger den under kindbenene og den er rigtig fin.

Origins, Ginzing Refreshing Eye Cream, 245 kr. for 15 ml (i boks 5 ml) Med denne øjencreme kan du mindske træthedstegn, da den reducerer mørke rande samt mindsker poser og hævelser under øjnene. Det er et produkt en barslende mor som mig godt kan juble over!

Boksens salgsperiode løber frem til 15. marts 2018 (så længe lager haves.)

For kun 169 kr. får du den nyeste GOODIEBOX + Face Mask til en samlet værdi på 1035 kr. BESTIL HER med Rabatkoden “selvforkælelse”.

Synes godt om

Kommentarer