Goodiebox | Girls Night In

Indeholder reklame
Forleden dag fik jeg hentet min Goodiebox, jeg elsker “den tid på måneden” hvor jeg bliver forkælet og overrasket med lækre produkter. Girls Night In er temaet på månedens box og som gravid passer det mig helt perfekt, da den ligger op til hygge og selvforkælelse med hjemmespa og afslapning.

Girls Night In boxen
har en værdi på 580.- Den indeholder disse produkter:

HUMAN+KIND Body soufflé, full size.
Creme der har en frisk duft og kan bruges på hele kroppen og holder huden blød og fugtet.

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY Blemish Wand, full size.
Den kan bruges til at presse bumser, uden at bruge fingrene. Det er jo vigtigt at undgå at pille, da bakterier gør det svært for huden at hele. Jeg har manglet sådan en, så det er et produkt jeg ser frem til at prøve.

BALANCE ME BB natural perfection cream spf 25
En god BB cream gør huden ensartet og skøn at se på, denne skulle gerne give massere af glød, fugt, udjævne rødme og så er der lidt solfaktor i. Jeg er tilhænger af BB cream og bruger det fremfor foundation. Jeg har prøvet den og den er ligeså god som den lyder.

LING Dual moisture emulsion
Dette produkt kombinerer fugt, serum og toner i én. Den kan med fordel bruges morgen og aften efter rens og inden du kommer creme på, for at give huden et fugtboost. Det er et produkt som stjernerne bruger, så det er da spændene at få lov at teste.

IROHA Hand mask gloves repair, full size.
Her i de kolde måneder er hænderne udsatte for kulde og tørhed og disse handsker skal sidde på i 15-20 minutter. De er fugtgivende og da mine hænder allerede trænger til en “kærlig hånd” skulle de selvfølgelig afprøves med det samme.

PRAHA Fodfil, full size.
Trænger fusserne til en kærlig omgang, kan denne fodfil bruges til at fjerne hård hud på hæl og storetå. Bagefter bruges en fed creme, inden man hopper i de varme sokker. Aaah..

Alt i alt en super lækker boks, jeg bliver aldrig skuffet. Hvis du også vil forkæles med Goodiebox hver måned, kan du tilmelde dig HER
. Det koster kun 169.- inkl. fragt og kan opsiges til en hver tid. Du kan tilmelde dig nu, så modtager du “Girls Night In” som den første Goodiebox (så længe de er på lager).

GOODIEBOX
indeholder 5-7 skønhedsprodukter, nogle er full-size og andre er specialstørrelser. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte. Værdien af de modtagne produkter vil altid være min. 550.-
Tak fordi du læste med, rigtig god dag <3
// Daniella Elton

Synes godt om

Kommentarer

Sanne
,
Ej nogle lækre produkter. Måske man skulle få tilmeldt sig goodiebox snart.
daniellaelton
,
Det vil du i hvert fald ikke fortryde Man får prøvet så mange lækre produkter!
Vanessa,
Det er virkelig et fedt tema denne måned – Girls Night In
www.vinternat.dk
kathrine johansen,
Det er et virkelig fedt tema for denne månedes boks, nu jeg helt miusndelig! <3 http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk