Goodiebox | Danish Beauty Award

INDEHOLDER REKLAME

WOW - BARE WOW! Det var den følelse jeg havde, da jeg åbnede denne måneds Goodiebox.

Den er fyldt med de lækreste produkter og selv boksen overgår sig selv denne gang, med de smukke blomster på fronten. Goodieboxen er fyldt til randen med girly stuff og jeg er vild med det! Jeg kan anbefale alle at modtage denne form for forkælelse hver måned og nu har jeg også fået min mor med på Goodiebox-vognen. Der er noget for alle deri og det er, som jeg tidligere har nævnt, en hyggelig måde at prøve nye produkter og finde nye skønheds-favoritter.

Det bedste af det hele er PRISEN, det koster kun 169.- ink. fragt for alle de lækre sager, det er dæleme billigt! Der er altid produkter for mindst 500.- men ofte er der for meget mere. Denne Beauty Award-boks indeholder som 5 produkter hvoraf hele 4 produkter er fullsize. Boksen har en samlet værdi på 1092 kr. og koster jo som altid 169 kr. inkl. fragt.

Her kan I se hvad den indeholder;

Carven, L’eau de Toilette, vejl. udsalgspris 395 kr. for 30 ml (i boks 10 ml). Franske Carven er som modehus indbegrebet er parisisk chíc-faktor. Den friske L’eau har friske og feminine blomsternoter og med de cremede undertoner passer perfekt til foråret. Du får den i en smart rollerball-version, som du let kan have med på farten.

Jorgobé, Hand Cream, vejl. udsalgspris 148 kr. (FULLSIZE). Danske Jorgobé vandt den første GOODIEBOXPRISEN nogensinde, og nu er de nomineret igen med deres skønne håndcreme! Cremen indeholder små sorte perler af koncentreret A+E-vitamin, som i kombination med hvid te-ekstrakt giver hænderne øjeblikkelig beskyttelse. Når du masserer den ind i dine hænder, brydes og aktiveres perlerne. Dine hænder og neglebånd efterlades fløjlsbløde – med op til 72 timers fugtgivende beskyttelse.

Zenz, No. 03 Treatment Pure, vejl. udsalgspris 295 kr. (FULLSIZE). Hårkuren fra Zenz er så god og listen over gode ting er lang – den er nemlig både Allergy Certified og svanemærket, og så får du ægte salonkvalitet til hjemmebrug. Kuren styrker hovedbund og hår med nærende avocadoolie og aloe vera. For det allerbedste resultat skal du lade kuren sidde i 30 minutter i rent, fugtigt hår og derefter skylle grundigt ud med vand.

Rodial, Dragon’s Blood XXL Lip, vejl. udsalgspris 240 kr. (FULLSIZE). Fyldige læber med fugt og glans får du, når du bruger Rodials XXL Lip. Vitamin E plejer læberne og baboaolie giver et lækkert shine. Det er et perfekt in-between-produkt, som både har en plejende effekt, men som samtidig gør læberne fyldigere med ekstrakt fra chili.

Comme Deux, Serum Booster, vejl. udsalgspris 249 kr. Med Comme Deux Serum Booster kan du bogstaveligt talt booste dine yndlings plejeprodukter til at yde lidt ekstra. Mix to-tre dråber i din dagcreme, olie eller endda foundation, og mærk et boost af fugt fra bl.a vidunderingrediensen hyaluronsyre. Du kan også dryppe fire-fem dråber direkte på ren hud, morgen og aften, som en serum.

Boksens salgsperiode løber fra d. 21. marts og så lang tid, som lager haves, dog senest til 16. april 2018. Men husk at I skal være hurtige!

Synes godt om

Kommentarer

BLOGBYCC,
Synes virkelig at månedens goodiebox var skøn 😊 Er vild med konceptet!
blogbycc.dk/
Camilla,
Virkelig lækker boks☺️
Nouw.com/camillia