Godt nytår 

Jeg vil starte med at ønske jer et rigtig godt nytår. Jeg håber at i havde en festlig aften og kom godt ind i det nye år, med nogle af dem i elsker aller mest. <3 Jeg håber at 2017 vil bringe en masse godt til os alle sammen!

For første gang, skulle jeg bare spise sammen med min egen lille familie på nytårsaften. Inden vi fik Lucas, har jeg altid været vært for store nytårsfester, så det var lidt af en omvæltning - der egentlig passede mig fint. Nytårsnat skulle manden møde på arbejde klokken 1, så han skulle køre kort efter, at vi havde skålet godt nytår, hvilket naturligvis begrænsede mulighederne i år. Derfor valgte vi bare at spise herhjemme alene, os 3. Vi handlede ind til mega lækker mad og fik blandt andet nogle mørbradbøffer, der var helt perfekte. Mums altså! Jeg havde også pyntet et fint bord og vi hoppede i det fine tøj, for nytåret og 2016 som vi snart kunne ligge bag os, skulle naturligvis fejres?

Det var faktisk hyggeligt, bare at spise herhjemme og være sammen om et måltid, som vi kunne nyde med et glas vin til. Det gør vi for sjældent. Da vi havde spist lagde vi puslespil med Lucas og var ude for at se fyrværkeri og kaste med knaldperler, hvilket var et overraskende stort hit.

Da klokken var ca. 21 tog vi over til nogle af vores gode venner, der bor i de samme rækkehuse som os. Der spillede vi spil og jeg fik da også en Sommersby eller to, imens Lucas og Tristan (der også er 2 år), rendte rundt og legede og havde en fest. Da klokken nærmede sig midnat, så vi 90 års fødselsdag og efterfølgende talte vi ned til år 2017 på DR1'sstore rådhusur, imens vi stod i sofaerne og var klar til at springe ind i det nye år. Det er en tradition jeg altid har haft og altid vil have! :-D

Apropos traditioner, plejer vi også at starte aftenen ud med at se dronningens nytårstale. Det er ikke fordi jeg synes det er særlig spændende, men det hører sig ligesom bare til. Men i går aftes, 15 min før talen, gik tv-signalet ud, det kom ikke igen, så der var ingen nytårstale hos os i 2016.

Da vi havde skålet godt nytår, gik vi ud og så fyrværkeri, inden vi gik hjem til os selv. Vi kyssede farmand farvel og så smuttede Lucas og jeg i seng. Vi puttede helt til klokken 10.30 i dag og det er første gang siden jeg blev teenager, at jeg ikke har det der ligner tømmermænd den 1. januar.

Alt i alt var det faktisk en helt perfekt nytårsaften, jeg er vidst bare ved at blive voksen og synes det er mindst ligeså hyggeligt, med en stille og rolig aften med nogle af de aller mest betydningsfulde mennesker i mit liv. Jeg kunne ikke ønske mig mere og nu er jeg bare spændt på, hvad der venter os i 2017.

Hvis du har læst med helt hertil, vil jeg slutteligt sige tak for i år og tusind tak fordi du læser/følger med. Det gør mig sku glad! <3

Her er nogle billeder fra vores aften.

Indeholder affiliate

Synes godt om

Kommentarer