For 1 år siden testede jeg positiv efter en vild drøm

 

I dag er det 1 år siden jeg tissede på en pind, hvorpå der kom 2 betydningsfulde streger til syne. Det var så vildt og sikke en dejlig følelse jeg fik i kroppen. Denne gang var graviditeten planlagt, vi havde forsøgt i ganske kort tid, jeg havde nemlig kun haft menstruation 1 enkelt gang efter at spiralen kom ud. Vi prøvede som sagt at blive gravide og derfor var det også med håbefulde forventninger, at jeg tog testen den morgen. Lucas var ikke planlagt og selvom det viste sig at han var et ønskebarn, var det en helt anden oplevelse at opdage graviditeten denne gang.

Faktisk troede jeg slet ikke jeg var gravid, jeg havde ikke en fornemmelse af at det var lykkedes os i den cyklus. Aftenen forinden før vi gik i seng, havde jeg lige sagt til Rúni at jeg i hvert fald ikke var gravid i denne omgang.

Men om natten har jeg en underlig drøm, jeg kan ikke huske den i deltaljer. Men jeg var gravid og fortalte min mor i drømmen, at vi ventede os en lille dreng. Jeg vågnede op og efter den drøm og pludselig var min mavefornemmelse helt anerledes end aftenen forinden. Alt i min krop skreg at jeg var gravid. Jeg følte endda at jeg havde lidt morgenkvalme. Derfor tog jeg en test og frem kom 2 små streger, det var for vildt.

Det er vanvittigt hvad kroppen kan fortælle os synes jeg! Efter den drøm, var jeg også overbevist om at det var en lille dreng maven gemte på. I dag er det jo så 1 år siden og nu er jeg lykkelig mor til 2 dejlige drenge. <3

Synes godt om

Kommentarer