Fødselsdagsønsker til tumlingen |Lucas 2 år


 
1.HER // 2.HER // 3. HER. // 4. HER // 5. HER // 6. HER
 

Det er slet ikke til at fatte, at vi snart skal fejre at vores lille elskede skat fylder 2 år. TO ÅR!!! Lucas skal selvfølgelig fejres med manér, så jeg er så småt gået i gang med fødselsdags forberedelserne. Jeg har faktisk haft svært ved at finde ud af hvad en lille bandit på to år lige ønsker sig allermest, men jeg er kommet frem til nogle gode bud på, hvad han vil blive rigtig glad for. Jeg har valgt at liste hans ønskeliste op nedenfor, hvis nogle af jer mangler lidt inspiration til, hvad en lille tumling kunne bruge i gave. Hvis du har et forslag til noget Lucas lige står og mangler, men som mangler på ønskelisten, så skriv meget gerne en kommentar! :-)

Gyngestol

Denne gyngestol har længe stået på ønskelisten, den er simpelthen så lækker. Den var på tilbud hos Jollyroom i foråret, så der slog mormor til og købte den med henblik på, at det skulle være en fødselsdagsgave. Gyngestolen kan du finde HER med 32% rabat lige nu.

Schleich dyr
Lucas har allerede omkring 10 Schleich dyr, de er ret geniale synes jeg. Han har en god blanding af de gode danske kendinger som koen og grisen og de lidt mere eksotiske. Vi kan bruge lang tid på at lege med dyrene og øve os i, hvad de hedder og hvilke lyde de siger. Jeg er vild med at de både kan bruges til leg og læring og derfor ønsker vi, at hans samling af dyr skal vokse. Schleich dyrene kan købes HER hvor der er et stort udvalg. Der er op til 40% rabat og med koden ''ad5' får du yderligere 5 % på hele købet hos Pixizoo.

Design Letters
Disse lækkerier fra Design Letters er jo nok lige så meget morens ønske, jeg er vild med det enkle udtryk der ikke roder. Jeg synes drikkedunken er virkelig cool og tallerkenerne kan da gøre frokost- og snackanretningen lidt mere lækker og indbydende! Drikkedunken kan købes HER, den runde tallerken HER og snack tallerken finder du HER. Hvis du også er hooked på design letters kan du se et stort udvalg HER.

BRIO
Brio er jo et tidsløst design der bare holder, hvilket jeg er ret stor fan af. Han har en lille togbane der primært består af buede skinner. Han kan gode lide at lege med det og forsøger ivrigt at bygge togbaner. Derfor mangler han flere skinner og tog, så vi kan bygge stooore baner og gøre legen lidt sjovere. Brio lufthavns-tema kan du finde med 45% rabat HER (med koden ad5 får man yderligere 5% på hele købet). Jeg er også sikker på at Lucas vil elske togbanen med traktor-tema du finder HER.

Køretøjer
Lucas har en forkærlighed for traktorer, lastbiler, fly, brandbiler, busser, ja han elsker faktisk alle former for køretøjer. Det er åbenbart en drengeting, for vi har ikke gjort noget særligt for at vække den interesse hos ham. Han har en del køretøjer, men det kan man vidst ikke få for mange af, så de skal i hvert fald også på ønskelisten. Bussen finder du HER og traktoren finder du til 25% HER. Køretøjerne må meget gerne købes brugte hvis standen er god, for eksempel er dem fra BRUDER rigtig gode.

Ecco sko
Jeg sukkede efter disse sko i foråret, så nu har vi valgt at det skal være hans efterårs-sko. Derfor kan han ønske sig dem fødselsdagsgave (i sort str. 24). Han er nemlig stadig så lille, at det godt kan være lidt overvældende med så mange gaver med legetøj, så jeg synes at vi godt kan slippe afsted med, at der gemmer sig en praktisk gave i blandt. Skoene finder du HER.

Træ legemad
Lucas leger meget med sit legekøkken og han elsker at koge æg og servere is for os. Han har noget plastic-legemad, men han leger ikke rigtig med det. Jeg har i hvert fald observeret, at han leger langt mere med de få stykker legemad han har i træ, så det skal vi helt klart have noget mere af. Han ønsker sig især sættet fra HAPE, fordi frugterne kan skæres over, det kan anskaffes på tilbud HER. De 4 kasser med legemad finder du HER.

Hama maxi perler

Vi har ikke leget med perler før, men jeg tror at han er ved at være gammel nok. Både til at synes at det er sjovt og til at hans finmotorik er god nok til, at han kan sætte perlerne fast på perlepladen. Jeg har faktisk glædet mig til at vi kunne lave nogle kreative ting sammen, så jeg håber at det vil fange hans interesse. Perlerne finder du på tilbud HER.

Cardigans
Lucas har denne cardigan i brun fra en af ZARA's tidligere kollektioner og den er fantastisk! Jeg er blevet lidt lun på farven karry-gul, så den må altså gerne flytte ind i hans garderobe i størrelse 98. Cardiganen finder du HER. Derudover ønsker han sig også basis cardigans i sort og grå fra Feks. H&M.
Oplevelser
Han ønsker sig også oplevelser, som for eksempel et årskort til Djurs sommerland eller klippekort til svømmehallen. Jeg tror dog at vi gemmer det ønske til jul, så kan mor og far jo passende ønske sig det samme. Vi elsker at tage ud på familietur og opleve en masse ting, men det kan hurtigt løbe op. Derfor synes jeg at det er ret fint at skrive det på ønskelisten, så der er råd til lidt mere sjov i løbet af året. :)

 

Andre gaveideer
  • LEGO Duplo er også et genialt ønske og selvom jeg ikke tror at ungerne kan få for meget af den slags, har Lucas allerede en del mangler derfor de andre ting mere.
  • Opbevaringkasser fra LEGO, der er super gode til at gemme på blandt andet DUPLO. De kan købes hos Trendybox med 20% resten af august lige HER.
  • Legekøkken er g-e-n-i-a-l-t: Har tumlingen ikke et legekøkken, er det en rigtig god gaveide. Lucas har det fra IKEA.
  • Magformers er noget jeg stadig overvejer om han skal ønske sig, er der nogle der ved om det interesserer en lille gut på 2 år? Det kan findes HER
  • Sejt sengetøj til juniordynen. Jeg er vild med dette fra Done By Deer du kan finde HER.

 

Tak fordi du læste med<3

Indlægget indeholder affiliate.

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

Synes godt om

Kommentarer