Festen er igang - Black week hos Jollyroom

Året største kampagne er i gang på Jollyroom! De fejrer Black Friday hele ugen, hvilket indebærer, at de har sendt to prisjægere ud i rummet for at finde galaksens bedste Black Friday-deals. De giver dig nye produkter til Black Friday-priser hver dag - hele ugen! Gælder så længe lager haves. Se det store udvalg af nedsatte varer hos Jollyroom HER

Jollyroom er et af mine go-to steder, hvis jeg mangler noget legetøj eller andet til Lucas. De har altid gode priser på deres store udvalg af mærker og dét er jo noget, jeg er stor tilhænger af når der skal shoppes.

Jeg har fundet lidt af dagens gode tilbud frem til Jer. Lucas har huen fra Huttelihut, den er virkelig i en god kvalitet og holder ham altid varm.

Kombivognen Fra Petite Cherie er den vi har fået hjem til lillebror, den er bare SÅ fin og jeg glæder mig til at han skal putte trygt og godt i den. I kan læse mere om barnevognen, der også kan bruges som klapvogn i dette indlæg. Den får en varm anbefaling med på vejen herhjemmefra, den er et kup til den pris! I dag står den til 2399.- med 57%. Find den hos Jollyroom HER.

Bilen fra Alex garage har også fået et ordentligt hak i prisen og koster kun 549.- i dag. Måske et julegaveønske? :-)

Graviditetspølsen fra Bbhugme er helt uundværlig for mig, den kan også fåes med lidt rabat i dag lige HER.

HUSK at tilbudene kun gælder i dag, indtil fredag åbnes der op for nye vilde tilbud hver dag!

  • Tips

Synes godt om

Kommentarer