Fantastiske elektriske tandbørster fra FOREO  

Lucas og jeg har testet de elektriske tandbørster fra FOREO de seneste 2 uger og nu er jeg klar med en ærlig vurdering.

Først og fremmest er tandbørsterne hygiejniske, fordi de er lavet af silicone, der er et materiale hvor bakterierne ikke hober sig op. FORREO ISSA tandbørsterne laver op til 11.000 pulseringer i minuttet, for at sikre en effektiv og mild rengøring af tænder og gummer. Der medfølger oplader, men modsat andre elektriske tandbørster, kan en enkelt opladning eftersigende holde i op til 6 måneder!

Min FOREO ISSA med hybrid tandbørstehovede slukker efter 2 min. hvilket er genialt for mig, der ikke har børstet hverken grundigt nok eller længe nok med mine forhenværende tandbørster, ifølge min tandlæge til sidste tjek. Derfor sætter jeg mega meget pris på at have fået lov at teste disse, så der kan blive rettet op på en travl mors rutiner. Mit tandkød kunne også godt bløde førhen, fordi det blev børstet lidt for hårdt, men siden jeg begyndte at bruge tandbørsten fra Foreo, er det ikke sket en eneste gang. Tænderne føles renere og jeg får børstet dem grundigt 4 minutter hver eneste dag. Jeg har dog ikke tandlægens ord for at mine tænder er blevet renere endnu, men jeg skal til tjek om 1,5 måned igen og så glæder jeg mig til at høre dommen.

Lucas ISSA MIKRO tandbørste kan bruges fra 0-4 år. Den kan indstilles på 2 niveauer, afhængigt af hvor grundigt og hurtigt den skal børste. Dermed er den rigtig god til de mindste, der endnu ikke har fået så mange tænder. Så snart den første tand titter frem, skal den jo børstes og her er denne rigtig god, fordi den er blid og masserer gummerne. Tandbørsten viser en glad smiley efter 2 minutters tandbørstning og det gør hele rutinen en tand sjovere i forhold til før, hvor det godt kunne være en kamp at få dem børstet grundigt, fordi han blev utålmodig. Det kan det også stadig, men nu stopper vi først når smilyen kommer frem, så vi er sikre på at de er børstet i grundigt over det hele med den elektriske tandbørste.

Jeg er i så glad for at vi har fået muligheden for, at teste disse elektriske tandbørster og jeg er meget tilfreds med dem indtil videre!

Du finder du er stort udvalg af Foreo ISSA ved at trykke her

Tandbørsterne findes i en masse fine farver. Lige nu har I mulighed for at vinde en en ISSA HYBRID og en ISSA MIKRO på min Instagram. Konkurrencen slutter allerede i morgen lørdag og i kan deltage ved at følge linket her !
Vi har modtaget tandbørsterne i gave af @amaze.press for at teste dem, dermed er indlægget sponsoreret men alle holdninger er absolut mine egne!

Synes godt om

Kommentarer